bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selection of language and other options:

Registered users

Access to the various options of the website:

Incubadora MediaTIC

Contact Us

This incubator will allow digital talent to be boosted while fighting against the digital gap, added to the other measures of the new Digital Economy Line of Barcelona City Council.

We are currently looking for new start-ups to set up in the city and to take advantage of a top level entrepreneurial ecosystem at a European level. If you are interested, you can contact us at:

emprenedoria@barcelonactiva.cat

Què és la Incubadora MediaTIC

És una nova incubadora adreçada a empreses d'alt impacte tecnològic. Les empreses seleccionades tindran al seu abast un conjunt d'avantatges i serveis d'alt valor afegit per al seu creixement. Aquests avantatges aniran lligats principalment a l'accés a un espai físic per al desenvolupament de l'activitat empresarial, serveis d'acompanyament i assessorament empresarial i connexions amb l'ecosistema.

Objectius:

- Oferir els instruments i eines necessàries per facilitar el creixement de les empreses intensives en l¿ús de tecnologia.
- Promoure i enfortir l¿ecosistema i el teixit econòmic digital i innovador.
- Fomentar la transferència tecnològica, de coneixement i dels resultats obtinguts a la recerca cap a l'empresa i la societat.

Quines empreses poden instal·lar-se?

Les empreses que tinguin interès en formar part de la incubadora d¿empreses hauran de tenir les següents característiques:

- Empreses intensives en desenvolupament tecnològic.

- Es valorarà favorablement aquelles empreses que desenvolupin tecnologies en el camp de: Intel·ligència Artificial, Internet of Things, tecnologies espacials, nanotecnologia i robòtica.

- Es prioritzaran els projectes liderats per dones amb l'objectiu de fomentar la seva presència en el món científic i tecnològic.

- Empreses constituïdes que no superin els dos anys d'activitat. Es farà distinció en funció de l¿estat de maduració que podrà ser:

- Fase de desenvolupament: el producte i/o servei encara no ha arribat al mercat.
- Fase inicial de comercialització: el producte i/o servei està disponible al mercat.

Una vegada aprovades per a la seva instal·lació les empreses hauran de tenir domicili fiscal a Barcelona

On és la Incubadora MediaTIC

Edifici MEDIATIC
Carrer Roc Boronat, 117
08018 Barcelona
93 320 95 65

See the map bigger