bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Inici > Programes

Continguts i calendari

Convocatòria per al programa pilot en el sector Cultural i Creatiu CHEBEC (BA, FR, IT, ES, PT)
Barcelona Activa, juntament amb el seu soci local, l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), obren una nova convocatòria europea per donar suport a projectes artístics, culturals i creatius de la ciutat de Barcelona que desitgin internacionalitzar la seva creació, enfortir la sostenibilitat dels seus projectes i co-crear sinergies entre altres artistes emergents tant a nivell local com translocal (dins de les regions del Chebec).


2. A qui està dirigit el programa
La convocatòria està dirigida a artistes, col·lectius, cooperatives, associacions, agents culturals o microempreses culturals que tinguin projectes amb una forta vocació internacional i que estiguin vinculats a alguna de les Fàbriques de Creació de Barcelona o desenvolupin projectes dins el sector artístic, cultural i creatiu.
El programa tindrà una durada de 17 mesos, de febrer 2019 a juny de 2020, i comptarà amb accions locals i transnacionals (dins de les regions del Chebec).

3. Accions del programa
El Chebec és un programa pilot de suport que comportarà i alternarà tant accions en l'àmbit local com accions a nivell transnacionals amb el fi que els projectes artístics participants puguin desenvolupar competències estratègiques per a la internacionalització i la sostenibilitat dels seus projectes, on es poden generar espais de sinergies entre els projectes participants.

4. Calendari d'accions del programa

4a. Accions locals
>Bootcamp. Gener 2019
>Accions d'acompanyament i preparació en l¿àrea de gestió i sostenibilitat interna, i internacionalització (33 sessions de 3 hores). Febrer - Juny 2019.
>Tutories personalitzades (10 tutories per projecte). Setembre 2019 - abril 2020.
>Sessions experimentals grupals (6 sessions de 2 hores aprox.). Setembre 2019 - abril 2020.
>Jornades professionals amb experts del sector (5 sessions de networking). Setembre 2019 - abril 2020.


Accions del programa

4b. Accions transnacionals
> Trobades de networking (2 a 3 projectes per trobada).
Trobades de networking Sevilla - Posada en contacte entre diferents agents del sector de les arts escèniques i performatives, arts visuals i disseny aplicat. Març 2019.
Trobades de networking Marseille - Posada en contacte entre diferents agents del sector musical, arts escèniques i performatives i arts visuals. Setembre 2019.
Trobades de networking Bologna - Posada en contacte entre diferents agents del sector musical, gaming i fashion. Març 2020.
> Vouchers d'innovació al(s) projecte(s) més innovador(s) i amb esperit de cooperació amb altres projectes de la zona MED (1 o 2 projectes).

Com participar?

Si tens més dubtes sobre el programa, el dia 10 de gener farem la darrera sessió informativa. Vine i pregunta'ns tot el que vulguis saber sobre aquest programa.

Fes-nos arribar la candidatura del teu projecte omplint aquest formulari i adjuntant la informació addicional (apartat 4.3 de les bases de la convocatòria) al següent correu electrònic adriana.colquechambi@barcelonactiva.cat fins al 13 de gener de 2019 (tancada).
Trobaràs més informació a les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

Activitat associada

fletxa_glories.gif Sessió informativa sobre les oportunitats de finançament que dona el programa Europa Creativa a projectes dins l'univers de les arts escèniques i performatives [inscriu-te aquí]
Quan: Dimecres 27 de març
Hora: 18:00 a 19:00h
On: Sala Món. Porta 22@ Barcelona Activa
Amb qui: Antonio Paramio, director de l'oficina d'Europa Creativa - Cultura

Països socis del projecte

Els Països socis del projecte: Bòsnia-Hercegovina, Espanya, França, Itàlia i Portugal.