bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Marques i noms comercials

Resum del informe

Informe que recull definicions, característiques i procés de registre de marques i noms comercials, així com drets i obligacions de les persones titulars. El document es complementa amb un apartat dedicat a altres elements de protecció als quals poden optar les empreses, alguns d'ells molt útils.

Més informes
Copyright: Els drets d'autoria

Internet i les noves tecnologies han dinamitzat enormement la problemàtica dels drets d'autoria i han rellançat una temàtica d'interès vital per a bona part de les persones emprenedores.

En aquest Informe aclarim alguns conceptes sobre temes de propietat intel·lectual i similars, ens centrem en els drets d'autoria, la seva normativa, els sistemes de protecció dels programes informàtics i acabem amb un breu diccionari conceptual sobre la matèria.

Noms de domini. Què són i per a què serveixen?

Arrel de l'aprovació per part de l¿ICANN del domini .cat i de les noticies aparegudes en diversos mitjans en relació a l¿obertura del registre de dominis .es per part d¿empreses i marques en el marc del Plan Nacional de Dominios, hem rebut diverses sol·licituds d¿informació en relació als noms de domini i la seva naturalesa. En base a aquestes sol·licituds d¿informació, us presentem el present informe en profunditat sobre els noms de domini i Internet.