bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Inici > Espais Incubació

Incubadora d'empreses Glòries

Incubadora_barcelona_activa_glories_entrada_157x80Entorn d'innovació dotat de les més avançades infraestructures i serveis per donar suport a les empreses de nova creació (menys de 5 anys) de Barcelona.

Entra a la Incubadora Glòries

Incubadora Almogàvers

Incubadora Almogàvers CoworkingEspai per al desenvolupament de noves empreses de l'entorn d'entitats público-privades referent en l'ecosistema emprenedor i que els hi ofereixen el seu suport tècnic. Inclou L' Espai Coworking. Aquestes empreses també reben el suport empresarial de Barcelona Activa.

Entra a la incubadora Almogàvers

Incubadora MediaTIC

Copia de mStartup BarcelonaIncubadora per a startups d'alt impacte tecnològic en camps com IoT, AI, Tecnologies del Espai, Big Data, nanotecnología i robótica

Entra a la Incubadora MediaTIC

Parc Tecnològic

Incubadora_barcelona_activa_parc_tecnologic_nord_barcelona_activa_petit_pati PTBN5_157x80.jpgEntorn d'innovació destinat a empreses de base tecnològica que estiguin orientades a la innovació, en especial dins del camp de les enginyeries.

Més informació

La InnoBadora comunitat d'Incubació

BCNEmprenedoria_La InnoBadora ComunitatLa innoBAdora, comunitat d'Incubació, és un servei ubicat a innoBA, el Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona, per a projectes d'innovació socioeconòmica que volen desenvolupar-se en un entorn col·laboratiu.

Entra a La InnoBadora