bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Incubadora MediaTIC

Vols saber més?

Aquesta incubadora permetrà potenciar el talent digital i lluitar contra l'escletxa digital, sumant-se a la resta de mesures de la nova línia d'Economía Digital de l'Ajuntament de Barcelona.

Actualment estem buscant empreses d'alt impacte tecnològic que vulguin instal·lar-se i fer negocis en un dels ecosistemes de primer ordre a nivell europeu. Si esteu interessades o interessats i voleu conèixer millor la iniciativa, contacteu-nos:


incubadoramediatic@barcelonactiva.cat

Que és la Incubadora MediaTIC

És una nova incubadora adreçada a empreses d'alt impacte tecnològic. Les empreses seleccionades tindran al seu abast un conjunt d'avantatges i serveis d'alt valor afegit per al seu creixement. Aquests avantatges aniran lligats principalment a l'accés a un espai físic per al desenvolupament de l'activitat empresarial, serveis d'acompanyament i assessorament empresarial i connexions amb l'ecosistema.

Objectius:

- Oferir els instruments i eines necessàries per facilitar el creixement de les empreses intensives en l¿ús de tecnologia.
- Promoure i enfortir l¿ecosistema i el teixit econòmic digital i innovador.
- Fomentar la transferència tecnològica, de coneixement i dels resultats obtinguts a la recerca cap a l'empresa i la societat.

Quines empreses poden instal·lar-se?

Les empreses que tinguin interès en formar part de la incubadora d¿empreses hauran de tenir les següents característiques:

- Empreses intensives en desenvolupament tecnològic.

- Es valorarà favorablement aquelles empreses que desenvolupin tecnologies en el camp de: Intel·ligència Artificial, Internet of Things, tecnologies espacials, nanotecnologia i robòtica.

- Es prioritzaran els projectes liderats per dones amb l'objectiu de fomentar la seva presència en el món científic i tecnològic.

- Empreses constituïdes que no superin els dos anys d'activitat. Es farà distinció en funció de l¿estat de maduració que podrà ser:

- Fase de desenvolupament: el producte i/o servei encara no ha arribat al mercat.
- Fase inicial de comercialització: el producte i/o servei està disponible al mercat.

Una vegada aprovades per a la seva instal·lació les empreses hauran de tenir domicili fiscal a Barcelona

On està la Incubadora MediaTIC

Edifici MEDIATIC
Roc Boronat, 117 08018 Barcelona


See the map bigger