bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Incubadora MediaTIC

Més informació i sol·licitud

Vols visitar o accedir a les instal·lacions de coworking La Incubadora MediaTIC?

Per a més informació, omple formulari de sol·licitud de informació amb les teves dades i la teva consulta. En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te resposta o visitar les nostres instal·lacions.

Una vegada aprovades per a la seva instal·lació les empreses hauran de tenir domicili fiscal a Barcelona.

Què és la Incubadora MediaTIC

És una nova incubadora adreçada a empreses d'alt impacte tecnològic. Les empreses seleccionades tindran al seu abast un conjunt d'avantatges i serveis d'alt valor afegit per al seu creixement. Aquests avantatges aniran lligats principalment a l'accés a un espai físic per al desenvolupament de l'activitat empresarial, serveis d'acompanyament i assessorament empresarial i connexions amb l'ecosistema.

Objectius:

- Oferir els instruments i eines necessàries per facilitar el creixement de les empreses intensives en l¿ús de tecnologia.
- Promoure i enfortir l¿ecosistema i el teixit econòmic digital i innovador.
- Fomentar la transferència tecnològica, de coneixement i dels resultats obtinguts a la recerca cap a l'empresa i la societat.

Quines empreses poden instal·lar-se?

Les empreses que tinguin interès en formar part de la incubadora d¿empreses hauran de tenir les següents característiques:

- Empreses intensives en desenvolupament tecnològic.

- Es valorarà favorablement aquelles empreses que desenvolupin tecnologies en el camp de: Intel·ligència Artificial, Internet of Things, tecnologies espacials, nanotecnologia i robòtica.

- Es prioritzaran els projectes liderats per dones amb l'objectiu de fomentar la seva presència en el món científic i tecnològic.

- Empreses constituïdes que no superin els dos anys d'activitat. Es farà distinció en funció de l¿estat de maduració que podrà ser:

- Fase de desenvolupament: el producte i/o servei encara no ha arribat al mercat.
- Fase inicial de comercialització: el producte i/o servei està disponible al mercat.

Una vegada aprovades per a la seva instal·lació les empreses hauran de tenir domicili fiscal a Barcelona

On és la Incubadora MediaTIC

Edifici MEDIATIC
Carrer Roc Boronat, 117
08018 Barcelona
93 320 95 65

See the map bigger

Directori d'empreses

"Incubadora MediaTIC"

Cerques una empresa en particular, tens aquí el...

Vols saber més?

Aquesta incubadora permetrà potenciar el talent digital i lluitar contra l'escletxa digital, sumant-se a la resta de mesures de la nova línia d'Economia Digital de l'Ajuntament de Barcelona.

Actualment estem buscant empreses d'alt impacte tecnològic que vulguin instal·lar-se i fer negocis en un dels ecosistemes de primer ordre a nivell europeu.

Si esteu interessades o interessats i voleu conèixer millor la iniciativa, contacteu-nos: incubadoramediatic@barcelonactiva.cat.