bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

La innoBadora comunitat d'Incubació

La innoBAdora - Comunitat d'Incubació és un espai de creixement col·laboratiu on les iniciatives consoliden els seus projectes socioeconòmics acompanyades unes de les altres i de Barcelona Activa. Ho fan incorporant el conjunt de pràctiques i valors de l'Economia Social i Solidària i vinculant-se amb l'univers de les economies transformadores.

La comunitat d¿incubació funciona amb la participació i la implicació de totes les iniciatives membres que s'organitzen internament i ofereixen els seus coneixements i experteses a la resta.

La innoBadora s'ubica a innoBA, el centre municipal per a la Innovació Socioeconòmica (Can Jaumandreu, Carrer Perú 52) i es beneficiarà dels diferents recursos i de les sinergies generades en aquest entorn ideal i especialitzat en Innovació Socioeconòmica.Què trobareu?

Si sou una iniciativa socioeconòmica que voleu créixer i consolidar el vostre projecte vinculant-vos amb l'Economia Social i Solidària a la innoBAdora trobareu:
- Un entorn de treball col·laboratiu amb iniciatives compromeses amb l'ESS, que comparteixen els seus coneixement i intercanvien serveis.
- Acompanyament especialitzat i un programa d¿activitats dissenyat per vosaltres mateixes.
- Unes infraestructures i un espai de treball adaptades a les vostres necessitats amb models d¿ús i tarifes ajustades a les necessitats reals.

Tot plegat, amb la vostra participació i contribucions, participant de l'assemblea de la comunitat.

Més informació al dossier informatiu.

Iniciatives compromeses

La innoBAdora està formada per iniciatives compromeses amb l'Economia Social i Solidària innovant amb formes de fer economia i de fer empresa més conscients i procurant per l'impacte social positiu. Consulta les iniciatives membres de la innoBAdora en aquest directori. Voleu conèixer algunes de les organitzacions? Us presentem Food coop, Mammaproof i Vanwoow.

Us interessa!

La innoBAdora està disponible per totes aquelles inciaitives socioeconòmiques que vulguin desenvolupar-se en un entorn col·laboratiu. Si voleu formar-ne part, feu-nos arribar la vostra sol·licitud a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat acompanyada de la següent documentació:

- Fitxa de sol·licitud

- Resum executiu

- Pla d'empresa o projecte amb pla econòmic o previsions pressupostàries

- Currículum de les persones participants.