bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/Óries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Parc de Recerca Creativa

La InnoBadora comunitat d'Incubaciˇ

La InnoBadora comunitat d'Incubaciˇ neix per acompanyar a aquelles iniciatives socioecon˛miques que busquen iniciar o desenvolupar els seus projectes innovadors:
a) acompanyades d'altres iniciatives amb qui intercanviar recursos, serveis i coneixements
b) participar plegades d'activitats formatives i d'intercanvi
c) compartir espai i infraestructures.

Tot plegat, amb una clara aposta per l'economia social i solidÓria i els valors i les prÓctiques que l'integren.

La InnoBadora comunitat d'Incubaciˇ, ubicada a innoBA, el nou centre municipal per a la innovaciˇ socioecon˛mica (Can Jaumandreu, Carrer Per˙ 52) es beneficiarÓ dels diferents recursos i de les sinergies generades en aquest entorn ideal i especialitzat en Innovaciˇ Socioecon˛mica.QuŔ trobareu?

Durant la vostra estada, estareu acompanyades per un equip professional i per la resta d'iniciatives, tot participant en l'organitzaciˇ interna de la comunitat i colĚlaborant entre vosaltres amb all˛ que trobeu mÚs oport˙.

A la Comunitat tambÚ es facilitaran els intercanvis i la transferŔncia de coneixements entre les iniciatives participants. De la mateixa manera, us demanarem la implicaciˇ en alguna activitat o servei intern de la comunitat (sessiˇ formativa, manteniment d┐algun servei) o al centre (xerrades, formacions, serveis...) Com a membres de la Comunitat d'Incubaciˇ disposareu d'un espai de treball amb les infraestructures necessÓries al vostre servei.

MÚs informaciˇ, aquÝ.

Iniciatives compromeses

La Comunitat d'Incubaciˇ estÓ formada per iniciatives compromeses amb els valors de l'Economia Social i SolidÓria des del punt de vista de les prÓctiques i de l'objecte social. Les iniciatives membres es comprometen a realitzar aportacions a la Comunitat, al Centre i a l'entorn tals com xerrades, serveis, activitats...

TambÚ es promou la divulgaciˇ del coneixement cap a la societat amb l'˙s, per exemple, de llicŔncies obertes i amb la implicaciˇ en activitats comunitÓries i socials, en el mateix centre o a la ciutat.

Us interessa!

La innoBadora obrirÓ les portes a finals de novembre del 2018. Si voleu formar-ne part, feu-nos arribar la vostra solĚlicitud a inovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat acompanyada de la segŘent documentaciˇ:

- Fitxa de solĚlicitud

- Resum executiu

- Pla d'empresa o projecte amb pla econ˛mic o previsions pressupostÓries

- CurrÝculum de les persones participants


Informeu-vos de les properes sessions informatives.