Guia de recerca de finanšament

Tancar

Ajuts

Imprimir

Locals Comercials / Insonoritzaciˇ d'activitats molestes a causa del soroll

Objectiu
Foment d'iniciatives que tenen per objecte la rehabilitaciˇ del patrimoni privat i la millora del paissatge urbÓ i la qualitat de vida.

Requisits

- Dirigit a locals industrials, comercials o de serveis que tinguin llicŔncia d'activitat i causin vibracions/sorolls a tercers
- ComprŔn actuacions per insonoritzar el focus o origen del soroll i/o vibracions causats pel funcionament d'aparells d'aire acondicionat, cambres frigorÝdiques, venitladors, extractors, unitats condensadores i evaporadores, compressors, bombes, torres de refrigeraciˇ o altres aparells mecÓnics necessaris per l'activitat autoritzada.
- Els solĚlicitants aportaran les mesures dels nivells de soroll reals, preses per tŔcnics competents, abans i desprÚs de l'execuciˇ de les obres d'insonoritzaciˇ
- El projecte d'obres inclourÓ la quantificaciˇ de la millora te˛rica esperada als nivells d'insonoritzaciˇ
- Les subvencions seran del 25% del pressupost subvencionable

Sup˛sits i documentaciˇ a presentar:
-Quan les obres d'insonoritzaciˇ han de tenir incidŔncia en la fašana caldrÓ elaborar el projecte corresponent, que seguirÓ la tramitaciˇ pertinent.
-Quan l'actuaciˇ afecti un edifici incl˛s en el CatÓleg del patrimoni arquitect˛nic historicoartÝstic de la ciutat de Barcelona, haurÓ d'Ússer preceptivament informat pels serveis competents.
-En cas d'existir den˙ncies de les molŔsties per part de ve´ns o comunicats de l'Ajuntament respecte d'aix˛, s'aportarÓ la documentaciˇ corresponent.

Tramitaciˇ
La inscripciˇ es podrÓ presentar presencialmente en qualsevol dels mitjans que possi a l'avast l'Ajuntament de Barcelona i solĚlicitar:
- la inscripciˇ prŔvia a partir del dia segŘent de la publicaciˇ complerta en el ButlletÝ Oficial de la provÝncia.
-la subvenciˇ en el moment que es presenti el comunicat de finalitzaciˇ de les obres o les actuacions.

MÚs informaciˇ
Per a mÚs informaciˇ consulteu la segŘent web.


Encara que s'ha extremat en tot el possible la cura a assegurar l'exactitud i fidelitat d'aquesta informaciˇ i de les dades contingudes, Barcelona Activa SAU SPM no pot acceptar cap responsabilitat legal per les conseqŘŔncies que es puguin derivar d'accions empreses com a resultat de les conclusions que es puguin extreure d'aquest informe.

© bcn.cat/emprenedoria, 1998-2008