bcn.cat/emprenedoria

Des del 02/05/2019 al 27/09/2019:
el servei espai d'auto ús serà de 9h a 15h.

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Emprendre amb Barcelona Activa és fàcil

Programes: qui, com i on?

Els Programes són accions d'acompanyament a la creació d'empreses adreçades a determinats col·lectius emprenedors o sectors d'activitat.

Hi trobaràs formació per desenvolupar el teu pla d'empresa, mòduls d'habilitats emprenedores, de networking, d'assessorament i acompanyament personalitzat i tot el que necessites per passar de l'idea al pla d'empresa i crear la teva empresa amb més garanties d'éxit

A qui s'adrecen? Accés? On es fan? Sol·licitud d'informació Quins programes hi ha?

Darrera actualitat emprenedora

inscriure.gif Si vols rebre el butlletí "Barcelona Activa - Emprenedoria" amb l'activitat i novetats destacades clica al següent enllaç i indica a quina adreça email vols que te l'enviem.Last minute: activitat disponible propers dies [RSS]:

Programa SENCER d'activitat a Emprenedoria: ico_pdf_color.gif

Constitució d'empreses

Escull la teva forma jurídica i inscriu-te a la sessió preparatòria, on l'equip de persones expertes de Barcelona Activa t'ajudarà en el procés de constitució:

> Comtramitar telemàticament: societats

> Comtramitar telemàticament treball autònom (autònomes)

Assessorament col·lectiu

Assessorament grupal sobre la posada en marxa d'un projecte empresarial, entrant a valorar els diferents casos particulars, resolent els dubtes que puguin sorgir i discutint les millors opcions per a cada tipus de projecte. Tipologia:

1) Traspassos: Fases del procés de compravenda d'un negoci, documentació necessària, criteris de valoració, fonts de finançament i altres aspectes rellevants a tenir en compte durant la tramitació d'un traspàs.

2) Formes jurídiques tradicionals: Diferents formes jurídiques que les persones emprenedores tenen a l'abast a l'hora de constituir-se, i ajudar-vos a detectar la idoneïtat de cadascuna en funció dels diferents perfils de l'equip promotor.

3) Associació o Cooperativa? Criteris a tenir en compte en projectes de persones emprenedores en l'Economia Social i Solidària per a tractar les principals diferències.

4) Finançament: Diferents mecanismes de finançament existents en el mercat, dubtes sobre el seu funcionament i procediments. Quin és el més adequat per a cada projecte assistent.

5) Com fer el meu pla d'empresa: T'ajudem a preparar, fer i defensar el teu propi pla d'empresa, donant consells i eines que enriquiran el teu projecte emprenedor.