bcn.cat/emprenedoria

Avís: horari de nadal:
Per Nadal t'oferim assessorament de 9 a 15h! Durant els dies 24/12/2018 al 05/01/2019, el Convent de Sant Agustí romandrà tancat.

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Emprendre amb Barcelona Activa és fàcil

Programes: qui, com i on?

Els Programes són accions d'acompanyament a la creació d'empreses adreçades a determinats col·lectius emprenedors o sectors d'activitat.

Hi trobaràs formació per desenvolupar el teu pla d'empresa, mòduls d'habilitats emprenedores, de networking, d'assessorament i acompanyament personalitzat i tot el que necessites per passar de l'idea al pla d'empresa i crear la teva empresa amb més garanties d'éxit

A qui s'adrecen? Accés? On es fan? Sol·licitud d'informació Quins programes hi ha?

Sol·licitud d'assessorament tècnic

fletxa_activitat_creacio.gif Si vols sol·licitar assessorament tècnic amb cita prèvia amb l'equip tècnic expert, demana cita a aquest enllaç.

fletxa_activitat_creacio.gif Novetat: I ara també, demana assessorament a Nou Barris, a aquest enllaç.

RECORDA que per l'assessorament amb cita prèvia amb l'equip tècnic és convenient preparar-se prèviament l'entrevista fent un recull de les consultes a realitzar. Al mateix temps, recorda que disposes del complet aplicatiu Pla d'Empresa ONLINE, que t'ajudarà a analitzar la viabilitat amb el suport del equip tècnic expert que posem a la teva disposició.

Darrera actualitat emprenedora

inscriure.gif Si vols rebre el butlletí "Barcelona Activa - Emprenedoria" amb l'activitat i novetats destacades clica al següent enllaç i indica a quina adreça email vols que te l'enviem:

[recorda que a l'adreça email que has indicat, rebràs la confirmació de la subscripció amb un email de títol "Benvingut/guda" de Barcelona Activa | Emprenedoria; i també que a tots els nostres enviaments incloem un enllaç perquè et donis de baixa del butlletí en qualsevol moment]Last minute: activitat disponible propers dies [RSS]:

Programa SENCER d'activitat a Emprenedoria: ico_pdf_color.gif

Constitueix el teu projecte.

Escull la teva forma jurídica i inscriu-te a la sessió preparatòria, on l'equip de persones expertes de Barcelona Activa t'ajudarà en el procés de constitució:

fletxa_activitat_creacio.gif Com tramitar telemàticament: societats OAE

fletxa_activitat_creacio.gif Com tramitar telemàticament: autònoms OAE (autònoms)

Informació complementària per a la sessió:

inscriure.gif Societats mercantils, limitada - PDF

inscriure.gif Autònoms / Empresari individual - PDF