bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Inici > Emprenedoria

Mapa emprenedor

  • A cada apartat trobaràs les activitats, guies, articles, informes, i enllaços d'interès que t'aportaran informació sobre la temàtica.

Emprenedoria Barcelona Activa ONLINE

Per accedir a la formació ONLINE d'Emprenedoria Barcelona Activa necessites realitzar una sessió informativa que pots realitzant ara mateix ONLINE:

SESSIÓ INFORMATIVA ONLINE d'Emprenedoria Barcelona Activa

Descobreix els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un projecte.

Instal·lació d'empreses de nova creació

"INCUBADORA DE GLÒRIES"

Entorn d'innovació dotat d'infraestructures i serveis per a donar suport a empreses de nova creació -menys de 3 anys- de Barcelona

i també... coneix l'entorn innovador ubicat al Districte 22@ en col·laboració amb altres entitats per al desenvolupament de les noves empreses

Interactius on line

Accedeix als nostres interactius on line sense moure't de casa o del despatx!

Programes

Consulta la nostra oferta de Programes.

Accions d'acompanyament a la creació d'empreses adreçades a determinats col·lectius de persones emprenedores o sectors d'activitat mitjançant una estructura comuna:

- formació creació empresarial,
- habilitats emprenedores,
- assessorament personalitzat.

Guies per emprendre a Barcelona

Treballa la teva idea de negoci i millora els teus coneixements sobre el procés de creació d'una empresa.

Guia de recursos per emprendre i créixer Programes i serveis per a la creació i creixement empresarial, financer, ubicació i formació ofert per més de 40 entitats público-privades a Barcelona Guia de recerca de finançament Descobreix totes les fonts de finançament existents, des de les bancàries als ajuts i subvencions públiques. Guia d'Informes d'oportunitats de negoci Estudi de tendències econòmiques i de negoci a sectors estratègics per Barcelona. Guia de generació d'idees de negoci Esbrina com les idees es transformen en empreses viables. Guia de formes jurídiques Aprèn les formes jurídiques amb les que faràs realitat el teu projecte empresarial.