bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Entén els llistats del teu gestor/a i pren el control financer de la teva empresa (NOVA)

Activitats Emprenedoria

Si ja has fet el nivell 1 de Joc de Trons i ets un guerrer de les finances, vol dir que ets capaç d¿entendre el Balanç i el Compte de Resultats de la teva empresa. Però tot guerrer aspira a convertir-se en Rei. I això és el que et proposem. Un nivell 2 per consolidar els conceptes financers que vas aprendre, entendre com funciona la comptabilitat i saber llegir els informes financers que extreu el teu gestor.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Contingut

Tot això ho aprendrem jugant! Amb el mètode Finanpolis s'aprèn finances fent reflexionar a les persones i fent pràctiques reals combinades amb la diversió per tal de motivar als assistents i ajudar-los a perdre la por a les finances de la seva empresa.

OBJECTIU GENERAL:
Si has fet el nivell 1 de Finances per no financers/res: aprèn finances sense saber de números, o ja saps el que és un Balanç i un Compte de Resultats, apunta¿t i consolidaràs coneixements financers, aprendràs com funciona la comptabilitat i llavors sabràs quin són els informes que has de demanar al teu gestor per analitzar la situació financera i patrimonial de la teva empresa.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
Perdre la por a les finances de l¿empresa, entendre el vocabulari tècnic i demanar al teu gestor els informes clau per entendre el teu negoci.

TEMARI:
1.    Consolida: fes un Balanç i un Compte de Resultat
2.    Aprèn a fer assentaments comptables.
3.    Quina informació ens dóna la comptabilitat
4.    Per què serveix un Llibre Major
5.    Quina informació ens dóna un Llibre Diari
6.    Què és un Balanç de Sumes i Saldos
7.    Quins papers li he de donar a la gestoria

IMPORTANT:

Es requereixen coneixements mínims, doncs el nivell del curs dóna per suposat que es coneix el que és un balanç i un compte de resultats.

Calendari
Més informació

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.


Activitats Relacionades