bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

Activitats Emprenedoria

Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial

Contingut

Benvingudes i benvinguts al nou model d'assessorament de Barcelona Activa.

Amb aquest servei esperem poder oferir-vos el millor servei d'assessorament a persones emprenedores que puguem. Estem en una fase inicial d'aquest nou model i ens queda molt per a millorar però esperem que entre tots ens puguem ajudar. Per accedir a l'assessorament, és necessari haver fet una sessió informativa.

El nostre equip tècnic estarà disponible de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i a més a més de dilluns a dijous de 15 a 18, per a resoldre els vostres dubtes. Del dia 25 de juny al 25 de setembre l'assessorament a persones emprenedores es farà de 9 del matí a 14 de la tarda.

Que podeu esperar del nostre equip tècnic:

- assessorament en l'elaboració del pla d'empresa.
- assessorament en l'elaboració del pla financer.
- suport en la recerca de finançament per al vostre projecte.
- resolució de dubtes en relació al vostre projecte.

fletxa_activitat_creacio.gif Novetat: I ara també, demana assessorament a Nou Barris, a aquest enllaç.


1.- Si  finalment no podeu venir, si us plau doneu-vos de baixa en el vostre espai personal o bé enviant un mail a emprenedoria@barcelonactiva.cat.

2.- Si veniu més tard de l'hora agendada, no us podrem atendre i caldrà que demaneu una nova cita. Si necessiteu el servei d'Interpretació de signes, envieu-nos  un email a emprenedoria@barcelonactiva.cat., amb 48 hores d'antelació a la cita.

3.- Recorda: Aquest servei és compartit entre tota la comunitat emprenedora i està limitat a 30 minuts al dia, i no seran acceptades les cites consecutives.

Calendari
Més informació

Els assessoraments es realitzaran en català o castellà a voluntat de la persona emprenedora. Part del nostre equip tècnic també podrà realitzar assessorament en anglès.


Persones emprenedores

Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.