bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Comunica eficaçment en entorns digitals: Consells per videoconferències i videotrucades - Aula Virtual

Altres Economies

Les videoconferències i les reunions virtuals s'han generalitzat a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Però, sabem com comunicar eficaçment en un entorn virtual? En aquesta activitat rebràs alguns consells sobre infraestructura, preparació de l'espai, comunicació no verbal o materials de suport per a que les tevs trobades online siguin un èxit!

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectiu general:

- Aprendre a comunicar-nos de  manera eficientt aa través d'entorns virtuals.


Objectius específics:

- Conèixer quines condicions materials (infraestructura, espai, programari) poden afavorir l'èxit de les nostres videoconferències.

- Rebre consells sobre comunicació verbal i no verbal en un entorn virtual.


Temari:

1. Reunions virtuals. Introducció

2. Consells per a una comunicació eficient a través de videoconferències i videotrucades.

- Consells general: durada, preparació, objectius, número de participants.

- Infraestructura necessàriaa: maquinari, connexió a Internet i programes disponiblees.

- L'espai: il·luminació, mobiliari i tipus de plànol

- Comunicació no verbal: to i contingut

- Materials de suport

Calendari
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.


Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.