bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Emprenedoria Social: Projectes emprenedors amb impacte social

Contingut del programa

Contingut del Programa:

1.Sessions de formació: per donar les eines i habilitats emprenedores necessàries per consolidar les bones condicions econòmiques i tècniques dels projectes i per maximitzar-ne l'impacte social positiu

2.Tutories personalitzades i seguiment: sessions individuals amb cada projecte per a revisar-lo, resoldre els dubtes de l'equip promotor i proporcionar millores relacionades amb la matèria impartida en cada etapa del procés i sessions grupals amb tots els projectes per generar sinèrgies i millorar col·lectivament la gestió emocional del procés d'emprendre

3.Sessions relacionals: coneixement d'experiències emprenedores d'èxit i visites a empreses socials del territori

4.Dinars en xarxa amb persones referents

5.Premi a la millor iniciativa emprenedora 12.000€ projecte guanyador, 6.000€ primer finalista, 3.000€ segon finalista i reconeixement al projecte més intercooperador del Programa

6.Accés a finançament

7.Suport a la difusió i visibilització del projecte emprenedor

Desgarrega't aquí el Programa i calendari actualitzat del programa d'Emprenedoria Social -PDF

Què és el Programa d'Emprenedoria Social

Què és el Programa d'Emprenedoria Social

Si ets una persona emprenedora amb un projecte amb un impacte social positiu, que vol resoldre un problema social, cultural o mediambiental, aquest programa t'interessa. El programa d'Emprenedoria Social vol acompanyar-te en el desenvolupament del teu projecte, des de la idea fins a la posada en marxa d'una empresa socialment responsable i econòmicament viable.


L'edició de 2018 ha finalitzat. Si voleu més informació del programa o sobre properes edicions no dubteu contactar-nos en: emprenedoriasocial@barcelonactiva.cat.

Jornades relacionades:

Si estàs interessada o interessat en els projectes d'Emprenedoria Social, et convidem a participar en la sessió "Per què emprendre socialment?", fent clic aquí.

Si has participat en alguna de les edicions del Programa d'Emprenedoria Social, apunta't a la 1ª Trobada de Projectes Alumni del programa, fent clic aquí.

Altres programes

Coneix alguns dels nostres alumni...

Us volem presentar tres de les experiències que van participar a la darrera edició del programa i que van ser seleccionades com les iniciatives que es consideraven que en un futur proper tindrien més impacte:

Perspectivamente

Giraffa

Start Act