bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Dissenya el teu pla de comunicació amb perspectiva de gènere

Altres Economies

Amb aquesta activitat aprendrem a plantejar, desenvolupar i executar un pla de comunicació en totes les seves fases amb una metodologia que combina teoria i dinàmiques pràctiques. Aquesta activitat compta amb hores d'assessorament personalitzat. El format del taller formatiu és de 16 hores formatives i 9 hores d'acompanyament o tutories. Els horaris i la configuració dels acompanyaments, que tindran lloc el dia 27 de febrer de 2019, s'acorda el primer dia de taller entre les persones assistents i el formador/a.

Multisessió: 4 sessións de 4 hores i 9 hores de tutoria

Activitat gratuïta

Contingut

Objectius generals:

- Donar a conèixer les diferents parts que conformen un pla de comunicació.
- Oferir coneixements que permetin dur a terme un pla de comunicació amb èxit.

Objectius específics:

- Reforçar els coneixements i habilitats de professionals per conceptualitzar, planificar i implementar plans estratègics de comunicació integrals.
- Oferir eines i recursos per incorporar la perspectiva de gènere i intercultural a la comunicació del nostre projecte.
- Explorar estratègies i bones pràctiques per implementar al nostre projecte una comunicació basada en els valors de l'economia solidària.

Temari:

1.Què vol dir comunicar en un món 2.0?
2.Decàleg d'una comunicació basada en els valors de l'economia solidària.
3.El pla de comunicació:


En finalitzar els mòduls es faran acompanyament el dia 27 de febrer, que es distribuiran en funció de la disponibilitat de les persones participants.

Calendari
  • Dimarts 5 de Novembre de 2019 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Dijous 7 de Novembre de 2019 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Dimarts 12 de Novembre de 2019 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Dijous 14 de Novembre de 2019 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Dimarts 19 de Novembre de 2019 Horari: 09:30 - 13:30h.
  • Vull inscriure'm a aquesta activitat (Places disponibles: 15.)
Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Orientat a persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que volen desenvolupar el pla de comunicació del seu projecte/servei i a professionals de la comunicació que volen incorporar coneixements sobre perspectiva de gènere i comunicació transformadora.


Si no hi ha sessions publicades en aquesta pàgina és perquè totes les places ofertes s'han cobert amb les inscripcions d'altres persones emprenedores. Les activitats es tornaran a publicar automàticament quan es produeix la baixa d'una inscripció o bé quan programem les noves sessions.