EMP Banner Header Creamedia

EMP Title A qui es dirigeix aquest programa

A qui es dirigeix aquest programa?

EMP Text Cards

Creamedia EMP number cards

Creamedia en xifres
20
edicions
308
projectes
9,2
valoració del programa

Publicador de continguts

EMP Img Inscripció al programa

Creamedia

Descripció del Programa

El programa Creamedia consta de 3 etapes:

1. La primera fase (Bootcamp) tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci, així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.

2. La segona fase (Programa) consisteix en la incubació del projecte durant 5 mesos, on es disposarà d'un espai de treball gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics (workshops) i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l'objectiu de madurar i enriquir els projectes.

3. Per finalitzar el programa es farà un "Demo Day", on els projectes es presentaran davant d'un jurat format per persones expertes externes i per les entitats promotores, i on el millor projecte obtindrà un premi de 5.000 €.

 

ProgramDetail

 

Donar a suport a la posada en marxa de projectes emprenedors en les indústries creatives i culturals. Les persones emprenedores podran desenvolupar el seu projecte amb el suport d'accions grupals, tutories, networking , un espai gratuït de treball i un premi pel millor projecte.

EMP Logo List Empreses que han participat

Empreses que han participat en aquest programa

VIDEO_LIST Videos darreres edicions

Videos de les darreres edicions

Chiquita Room
Genius
Tourigma
La Mostra

EMP Logo List Empreses que han col·laborat

Programa en col·laboració amb:

EMP Logo List Finançat UE

Co-finançat amb

ActivitiesByCriteria