Banner Header Programes per empendre

Title A qui s’adrecen els programes

A qui s’adrecen els programes?

EMP Text Cards Programes

SeekerJAPrograms

Quins programes t'oferim?

S'han localitzat 0 programes

No s'ha aplicat cap filtre

Idees Madures

Programa adreçat a persones de 40 anys o més, on podran validar la viabilitat de les seves idees emprenedores i rebran suport per impulsar els seus projectes.

PD3 - Fes el Canvi

"Fes el canvi" és un programa que acompanya a les dones professionals en el desenvolupament de les capacitats individuals i de lideratge.

Creamedia

Programa que recolza noves iniciatives emprenedores en les indústries creatives.

Preincubació

El programa de Preincubació ofereix suport en el procés de posada en marxa d'startups. Està indicat per aquelles startups que necessitin validar tan el seu model de negoci com l'encaix a mercat.

Clean Tech Camp

Programa adreçat a startups que desenvolupin tecnologies netes pel sector energètic, smart cities, gestió d'aigües, etc. És liderat per EIT Innoenergy i Barcelona Activa és un partner.

Inicia

Inicia és un programa d'acompanyament per a nous projectes impulsats per dones emprenedores. S'adreça a projectes emprenedors que necessiten suport per transformar idees en negocis viables.

Women Mentoring Programme

El Women Mentoring Programme és un programa de mentoria adreçat a dones emprenedores que vulguin afiançar el seu negoci o projecte. Comptaran amb persones amb àmplia experiència i coneixement del món empresarial que les acompanyaran durant el procés. Projectes emprenedors que necessitin consolidar-se en la fase de creixement.

Programa B-Blue Barcelona Activa

Programa adreçat a startups del sector economia blava

Construïm en femení

Per a dones que volen impulsar un projecte amb impacte social.

Tèxtil sostenible i cures

Fomentem les pràctiques de l'ESS en sectors estratègics com el de les cures o el tèxtil sostenible.

Idees amb futur

Programa que s'adreça a persones emprenedores d'entre 16 i 30 anys que busquen ajuda i suport per impulsar les seves idees de negoci.

Women4Climate Barcelona

LIDERA col·labora amb Women4Climate de la xarxa de ciutats C40, programa internacional adreçat a dones que lideren projectes vinculats amb la Sostenibilitat i el Canvi climàtic. El programa consta de sessions virtuals a nivell internacional, presencials a nivell local i una comunitat internacional amb l’objectiu de donar suport i visibilitat a les dones participants. S’han realitzat 2 edicions del programa amb 23 projectes amb 29 dones compromeses amb el canvi climàtic. Si ets una dona liderant el canvi climàtic, contacta amb lidera@barcelonactiva.cat

Fet a Mà

Programa per a les persones artesanes que vulguin desenvolupar un projecte económicament sostenible.

B-STEP

Per startups del sector esportiu amb idea definida i tret innovador. Programa d'incubació en un coworking gratuït on les startups rebran assessorament personalitzat, formacions i participaran a activitats networking dins de l'ecosistema esportiu.

Preacceleració

El programa Preacceleració té com a objectiu impulsar projectes emprenedors i start-ups deep tech que es trobin en fases inicials.