ActivityDetail

Acte de networking LIDERA: "El poder de la teva presència"

En aquest acte tindràs l'oportunitat de fer networking alhora que podràs conèixer la importància de la comunicació no verbal. Aprendràs a analitzar com et veuen els altres i com pots aprofitar el llenguatge corporal per obtenir millors resultats en tots els àmbits professionals. Coneixeràs experiències reals per saber com planificar i treure partit de la conducta no verbal en l'entorn laboral.

Sessió presencial

divendres 14 de juny · 10:00h - 14:00h

Cibernàrium-22@, Carrer Roc Boronat, 117 - 127, (Sant Martí) BARCELONA

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

10.00 h Registre

10.30 h   Benvinguda a càrrec d'Itziar Blasco, directora d'emprenedoria de Barcelona Activa

10. 35 h  Ponència "El poder de la teva presència: domina la teva comunicació no verbal i juga amb avantatge" a càrrec de Teresa Baró, escriptora i experta en comunicació, anàlisi del llenguatge i el desenvolupament de la conducta no verbal.

En aquesta ponència descobriràs com saber com et veuen els altres i com pots aprofitar el llenguatge corporal per tenir millors resultats en tots els àmbits de la feina.

11.15 h  Taula d'experiències

A partir de les experiències pròpies de les participants de la taula podràs conèixer exemples reals de com treballar la conducta no verbal en l'àmbit professional així com recursos de comunicació per superar situacions discriminatòries a l'empresa.

- Virgínia Carreras, experta en igualtat, ha treballat molts anys en el sector hoteler i ara treballa com a consultora freelance a Smart Equality per empreses de diversos sectors.

- Anna Fornt, empresària del sector de la construcció a Grup Efebé i sòcia de FIDEM, viu cada dia el lideratge en entorns molt masculinitzats.

- Modera: Teresa Baró

11.50 h  Dinàmica Networking: "Què veus en mi?"

En aquesta activitat de networking dirigit tindràs l'oportunitat de conèixer el poder de la teva presència analitzant, al llarg de dues rondes i en grups de fins a 5 persones, la pròpia comunicació no verbal, i aplicar canvis segons els consells i recomanacions de la primera part de l'acte.

-Ronda 1: Dinàmica del test sobre la imatge projectada
-Ronda 2: Dinàmica del 15%
-Ronda 3: Posada en comú

13.25 h Cloenda i accés a l'espai de networking

14.00 h  Fi de la jornada

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

Informació no disponible

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 04:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: LIDERA JORNADES