ActivityDetail

Jornada LIDERA - Dones en Xarxa: Com introduir la IA en el teu negoci

Amplia els teus coneixements sobre la Intel.ligència Artificial! Aprendràs amb altres dones les bases principals de la IA, i la relació i la connectivitat que té amb la teva vida laboral. Veuràs demostracions pràctiques sobre com es pot aplicar al teu negoci, i debatrem sobre la ètica i la privacitat d'aquest camp. A més a més, dedicarem una estona de networking on compartirem les nostres idees, opinions i contactes. La sessió serà online/virtual (en la l'apartat inferior d'aquesta pàgina trobareu l'enllaç).

Aula virtual

divendres 3 de maig · 18:00h - 20:00h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Ponent:

María Aperador

Objectius:

-Educar sobre IA i ChatGPT: Proporcionar una comprensió bàsica del que és la intel·ligència artificial, específicament ChatGPT, com funciona, i les seves capacitats i limitacions.

-Demostració d'Aplicacions Pràctiques: Mostrar com ChatGPT pot ser aplicat en diferents àrees d'un negoci.

-Fomentar la Innovació: Inspirar a les emprenedores a pensar de manera innovadora sobre com poden incorporar IAs, i més concretament ChatGPT, en les seves estratègies de negoci per a resoldre problemes, millorar processos, i crear noves oportunitats.

-Capacitació Tècnica: Ensenyar habilitats pràctiques sobre com integrar i utilitzar ChatGPT en les seves operacions diàries, incloent-hi la personalització del model per a adaptar-lo a necessitats específiques del negoci.

-Debat sobre Ètica i Privacitat: Discutir les consideracions ètiques i de privacitat que han de tenir-se en compte en implementar solucions basades en IA, emfatitzant la importància d'un ús responsable.

-Networking i Comunitat: Crear un espai perquè les participants intercanviïn idees, estableixin contactes i col·laborin amb altres emprenedores interessades en la tecnologia.

-Fomentar l'Apoderament: Motivar a les dones emprenedores a adoptar tecnologies avançades com ChatGPT per a potenciar els seus negocis i guanyar avantatges competitius en els seus respectius sectors.

Escaleta (3 de maig de 18 a 20h):

18:00h: Presentació

18:05h: Com introduir la IA al teu negoci

18:25h: Impacte de la IA en la vida laboral

18:45h: Com utilitzar ChatGPT de manera efectiva

19:45h: Tancament sessió

Enllaç virtual:

Zoom

ID reunió: 881 3712 7252

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general
Per a mes informació, si us plau contacteu a lidera@barcelonactiva.cat

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 02:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: LIDERA JORNADES