ActivityDetail

Jornada LIDERA - Testimonis de Dones que Inspiren: vine, coneix-nos i avança!

Ets dona i se't fa difícil avançar professionalment? Vine, coneix-nos, recolza't en nosaltres i, quan et sentis preparada, inspira a d'altres. La iniciativa Dones que Inspiren neix a finals del juliol de 2020 arran de la "nova normalitat" generada per la crisi sanitària COVID-19. Es tracta d'una xarxa de suport de dones d'arreu de Catalunya (i altres comunitats) on compartir experiències i coneixements per a la transformació personal i professional.

Sessió presencial

divendres 12 d’abril · 18:00h - 20:00h

Incubadora Almogàvers, Carrer Almogàvers, 165, (Sant Martí) BARCELONA

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Estem disposades a compartir les nostres històries i a ajudar altres dones a empoderar-se i tirar endavant la seva projecció, ambicions i il·lusions.

Són moltes les dones que durant els darrers anys han hagut de fer un pas enrere en l'àmbit professional o personal per poder "arribar a tot". Però...

Segur que no hi ha cap alternativa? Segur que no hi ha més remei que acceptar i renunciar? Segur que no es pot canviar res? Segur que ho has intentat tot?

Coneix la història de 4 dones inspiradores.

Vine i descobreix-ho!


A qui va destinat i la finalitat de la jornada:

El públic objectiu és majoritàriament dones, dones emprenedores, dones empresàries, dones que estan encara estudiant, a punt d'introduir-se al mercat laboral i dones sènior que acumulen experiència i poden ser grans referents, dones que formen part d'associacions, dones amb curiositat i inquietuds.

L'objectiu principal és compartir les històries de 4 dones i a ajudar altres dones a empoderar-se i continuar amb la seva projecció, ambicions i il·lusions.


Programa:

18:00h - 18:10h

Benvinguda

A càrrec de la Bet Masallera Francàs i la Náyade Navarro Pelet, coordinadores de projectes de l'Associació Dones que Inspiren

18:10h - 18:25h

Què és Dones que Inspiren?

A càrrec de la Marta Gimeno Robles, presidenta de l'associació.

18:25h - 18:35h

Testimonial 1: "Autoconeixement per a la gestió de la motxilla personal".

A càrrec de la Sandra Jurado Blanes, manresana, vivint a Igualada per amor. Mare de dos tresors de 3 i 6 anys i apassionada del turisme i els hotels. La vida l'ha portat a utilitzar l'autoconeixement per poder avançar.

18:35h - 18:45h

Testimonial 2: "Vida Conscient".

A càrrec de la Beti Cosillas Pérez, apassionada de la natura i l'escalada. Transitant de la ciutat al poble. Ha escollit una vida conscient i plena als peus del Pedraforca.

18:45h - 18:55h

Testimonial 3: "Decidir per ser lliure".

A càrrec de la Marta Marcos Roig, coach experta en relacions sentimentals. Acompanya a les persones a trobar parella estable des de l'amor.

18:55h - 19:05h

Testimonial 4: "Una altra manera de viure i sentir és possible".

A càrrec de la Gemma Nicolau Masso, originària de l'Alt Empordà, infermera de professió i vocació experta en Gestió de les pèrdues i Procés de Do, focalitzada en crear espais per expressar en llibertat allò que sentim.

19:05h - 19:35h

Torn de preguntes i interacció de les assistents amb les Dones que Inspiren presents (reflexionar entre totes).

19:35h - 19:55h

Networking

20:00h

Abraçada col·lectiva i inspiradora final.

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general




Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 02:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: LIDERA JORNADES