ActivityDetail

Responsabilitats i obligacions: autònoms i societats mercantils

Aquesta càpsula analitzarà la responsabilitat dels autònoms i societats mercantils en quant a les obligacions fiscals, quins impostos haig de presentar, quan i com? quina responsabilitat tinc si no es presenten els impostos o declaracions censals informatives?...

Sessió presencial

dijous 27 de juny · 10:00h - 13:00h

Centre per a la iniciativa emprenedora Glòries, Carrer Llacuna, 156 - 162, (Sant Martí) BARCELONA

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectius generals:

Donar uns formació genèrica de totes les obligacions fiscals i de de la seguretat social abans d'iniciar una activitat empresarial.

Objectius específics:

L'objectiu és que una persona que vulgui obrir un negoci tingui coneixement de tots els impostos i declaracions censals que existeixen i que ha de complir un bon empresari, i explicar les conseqüències empresarials i personals que tenen els empresaris quan no es compleixen aquestes obligacions. Obligacions i responsabilitats.

Temari:

-Calendari Fiscal.
-Obligacions Fiscals ( dates i terminis per presentar impostos i declaracions fiscals),Seguretat Socials, Protecció de Dades.
-Què passa si no hem presentat els impostos o declaracions censals? Com puc subsanar aquest fet? Recàrrecs, cita prèvia, etc.
-Quina responsabilitat tinc respecte els deutes (autònom, empresa mercantil).
-Llei de la segona oportunitat.
-Tancament d'una activitat empresarial.
-Llei de Transparència.

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris a una sessió informativa fent clic aquí.


En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 03:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: FORMES JURÍDIQUES, FISCALITAT I NORMATIVES (NW)

Valoració del curs

Mitjana
10.0

Formació impartida per

Puntuació mitjana
10.0