ActivityDetail

AULA VIRTUAL - NOVETATS I TENDÈNCIES A LES XARXES SOCIALS

Les xarxes socials canvien cada dia! Quin estrès! Segueixen un ritme frenètic que sovint, l'ESS no vol ni pot sostenir. Però reconeguem-ho: de tant en tant el que ens cal és una actualització. Farem un repàs a les principals novetats en canals de comunicació i xarxes socials que puguin donar servei i ser útils a professionals i entitats de l'ESS. Quin tipus de format funciona millor a Instagram? Entro al món de TikTok? Quin to és més adequat a Twitter? Cal que mantinguem obert el nostre perfil de Facebook? Procurarem donar algunes respostes a aquestes i altres preguntes o, si més no, endreçarem una mica les idees per encaminar els esforços i les energies cap a aquelles xarxes i estratègies que ens juguin més a favor. A més, també abordarem els continguts a compartir per tal d'adequar tot el que tenim cap als interessos dels nostres públics objectius. Recicla't en digital!

Aula virtual

dimarts 4 de juny · 15:00h - 18:00h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Aquesta formació es dirigeix a persones encarregades de la comunicació de les iniciatives i projectes de l'ESS, especialment aquelles encarregades de portar les xarxes socials. Es requereix que la persona estigui familiaritzada amb les aplicacions de xarxes socials com twitter, instagram, etc. però no són necessaris coneixements específics.Temari complert: 4 blocs


1. Ens autodiagnostiquem?

Està funcionant la meva estratègia?

Quin ús faig de cada xarxa?

Quins són els meus recursos?

Estic connectant amb el meu públic?
Com arribar a noves persones?

2. Coneixem les xarxes!
Pel que fa al seu objectiu
Pel que fa al seu públic
Pel que fa al seu ús
Pel que fa a les eines que té
Pel que fa a les limitacions

3. Els continguts
Informació
Com es fa
Usos
Tips
La cara humana
Accions i promos
Gaming

4. Les insights
Cada quan les mirem?
Quins indicadors hem de mirar?
Valorem només quantitat?
Què hem après?
Creiem que hem de canviar coses?


Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

L'activitat es realitzarà en l'idioma indicat per a cada sessió.
Recordeu que podeu gestionar la vostra inscripció (donar-se de baixa, obtenir un certificat de participació,....) des de l'apartat d' Activitats de l'Espai personal.
Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a assistides a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 15 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a no assistides i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 03:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: MÀRQUETING I VENDES (NW)

Valoració del curs

Mitjana
8.11

Formació impartida per

Puntuació mitjana
9.5