10 Conceptes clau per obrir el teu local de restauració (Curs Online)
10 Conceptes clau per obrir el teu local de restauració (Curs Online)
Tenir un restaurant propi és un somni que té molta gent, però no tothom vol assumir els riscos.
Online
divendres 1 de desembre · 00:00h - diumenge 31 de desembre · 23:59h
Idioma d'impartició: Català
Tenir un restaurant propi és un somni que té molta gent, però no tothom vol assumir els riscos.
Per a que sigui un encert és important crear un concepte de negoci propi diferenciat. En aquest curs coneixeràs això i més. Per exemple crear un pla econòmic i financer, i també conèixer l'operativa diària d'un local d'aquestes característiques.
Obrir un restaurant és una aventura apassionant, però l'has d'emprendre minimitzant errors i potenciant allò que funciona.
Informació no disponible
>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'un i l'últim dia de cada mes. És possible inscriure't encara que ja hagi començat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure't en qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crearte'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització has de completar tots els mòduls de l'activitat abans que finalitzi l'edició en què s'ha realitzat la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats al castellà clica sobre el botó CC que es troba en el reproductor de vídeo i selecciona idioma.
Online
divendres 1 de desembre · 00:00h - diumenge 31 de desembre · 23:59h
Idioma d'impartició: Català
Tipus de sessió: Monosessió
Durada:
Preu: Aquesta activitat és gratuïta
Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)