ActivityDetail

10 Conceptes clau per obrir el teu local de restauració (Curs Online)

Tenir un restaurant propi és un somni que té molta gent, però no tothom vol assumir els riscos.

Online

dijous 1 de febrer · 00:00h - diumenge 25 de febrer · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Tenir un restaurant propi és un somni que té molta gent, però no tothom vol assumir els riscos.
Per a que sigui un encert és important crear un concepte de negoci propi diferenciat. En aquest curs coneixeràs això i més. Per exemple crear un pla econòmic i financer, i també conèixer l'operativa diària d'un local d'aquestes característiques.
Obrir un restaurant és una aventura apassionant, però l'has d'emprendre minimitzant errors i potenciant allò que funciona.

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Online

divendres 1 de març · 00:00h -  diumenge 31 de març · 23:59h

Idioma d'impartició: Català


Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'un i l'últim dia de cada mes. És possible inscriure't encara que ja hagi començat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure't en qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crearte'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització has de completar tots els mòduls de l'activitat abans que finalitzi l'edició en què s'ha realitzat la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats al castellà clica sobre el botó CC que es troba en el reproductor de vídeo i selecciona idioma.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)