ActivityDetail

10 Conceptes clau per obrir la teva botiga física (Curs Online)

Et donem la benvinguda a aquest curs sobre "Conceptes clau per obrir una botiga" T'agrada tractar amb la gent? T'agraden les relacions interpersonals? Quan entres a un ascensor on ja hi ha gent, saludes? Quan entres a una botiga, normalment és per comprar o només per mirar?

Online

dijous 1 de febrer · 00:00h - diumenge 25 de febrer · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Et donem la benvinguda a aquest curs sobre "Conceptes clau per obrir una botiga"

T'agrada tractar amb la gent? T'agraden les relacions interpersonals? Quan entres a un ascensor on ja hi ha gent, saludes? Quan entres a una botiga, normalment és per comprar o només per mirar?

Al llarg d'aquest curs analitzarem quina importància tenen aquestes preguntes i comentarem quins són els elements clau per posar en marxa un negoci.

Nosaltres estem a punt. I tu, ens acompanyes?

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

>> Per veure els vídeos subtitulats al castellà clica sobre el botó CC que es troba en el reproductor de vídeo i selecciona idioma.
>> Per obtenir el certificat de realització has de completar tots els mòduls de l'activitat abans que finalitzi l'edició en què s'ha realitzat la inscripció.

>> Per inscriure't en qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crearte'l aquí.

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'un i l'últim dia de cada mes. És possible inscriure't encara que ja hagi començat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.


Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)