ActivityDetail

Com definir que necessito per fer la meva web i contractar proveïdors.

Aquesta activitat està dissenyada per ajudar les persones emprenedores a comprendre les necessitats del seu ecosistema digital, avaluar si una app o un desenvolupament web és la millor solució, conèixer les opcions estàndard del mercat, redactar el "briefing" per fer l¿encàrrec, identificar els proveïdors adequats per al seu projecte, solicitar els pressupostos de manera correcta, i comparar pressupostos per contractar. També parlarem de la importància d'establir una relació correcta i equilibrada amb el proveïdor, i de la lletra petita dels contractes, i de com negociar per obtenir (i donar) un tracte just. ¿ Comprendre les diferents opcions per a la presència online de la teva futura empresa. ¿ Identificar les necessitats específiques de la teva web o app. ¿ Redactar un briefing clar i concís per a contractar amb els proveïdors adequats. ¿ Comprendre com comparar pressupostos i avaluar la millor opció per a les necessitats del teu negoci.

Sessió presencial

dijous 26 d’octubre · 10:00h - 14:00h

Centre per a la iniciativa emprenedora Glòries, Carrer Llacuna, 156 - 162, (Sant Martí) BARCELONA

Idioma d'impartició: Castellà

Objectius específics | Temari


Temari 

¿Introducció i objectius: Explicació de la necessitat de tenir presència online i els objectius que es volen aconseguir amb la creació d'una pàgina web o aplicació.

¿Necessitat de presència online: web vs. app: Anàlisi de les diferències entre tenir una pàgina web o una aplicació, i quina opció seria més adequada segons les necessitats de l'emprenedor.

¿Arquitectura de la informació: Explicació dels principals elements que formen una pàgina web o aplicació, com ara l'estructura, contingut i funcionalitats.

¿Solucions estàndard del mercat: Descripció de les principals opcions de desenvolupament web i aplicacions estàndard del mercat, amb els seus avantatges i inconvenients.

¿Redactar el briefing: Com crear un briefing adequat per encarregar la creació de la pàgina web o aplicació, incloent informació rellevant com ara els objectius, target, contingut, etc.

¿Anàlisi i comparació de pressupostos: Com analitzar i comparar diferents pressupostos per a la creació d'una pàgina web o aplicació, incloent els seus costos, termes i condicions.

¿Eines d'ajuda: Recomanacions d'eines i recursos útils per a la creació de pàgines web i aplicacions, com ara plataformes de disseny, desenvolupament i optimització.

¿SEO i optimització per a motors de cerca: Explicació dels principals conceptes i tècniques per optimitzar una pàgina web per a motores de cerca i millorar el seu posicionament a internet.

¿Disseny i experiència d'usuari: Com crear un disseny adequat per a la pàgina web o aplicació, tenint en compte l'experiència de l'usuari, l'accessibilitat, la navegació, etc

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Sessió presencial

dijous 14 de desembre · 16:00h -  20:00h

Centre per a la iniciativa emprenedora Glòries, Carrer Llacuna, 156 - 162, (Sant Martí) BARCELONA

Idioma d'impartició: Castellà


Informació general

Per accedir a les sessions presencials caldrà portar el DNI o NIE.
L'activitat es realitzarà en l'idioma indicat per a cada sessió i no es canviarà.
No es deixarà accedir a l'aula a aquelles persones que arribin amb més de 15 minuts de retard.

Si tens alguna necessitat accessòria per a seguir l'activitat ( intèrpret de signes,...) avisa'ns com a mínim amb 72 hores de l'inici de l'activitat a la bústia emprenedoria@barcelonactiva.cat per a que puguem fer les gestions necessàries per a oferir una solució.

Pots gestionar la teva inscripció (donar-te de baixa, obtenir un certificat de participació,....) des de l'apartat d' Activitats de l'Espai personal.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 04:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)

Valoració del curs

Mitjana
8.8

Formació impartida per

Puntuació mitjana
9.0