ActivityDetail

Millorar la presa de decisions (nova)

Els assistents aprendran una sèrie de procediments per a millorar la presa de decisions en entorns d'incertesa, que inclouen la definició del problema al qual ens enfrontem, els alternatives possibles, els cingles i els beneficis potencials de cadascuna dels alternatives, així com el nivell de dificultat que comporta implementar cadascuna dels opcions. Revisarem especialment el valor dels premisses o hipòtesis en els quals ens basem per a avaluar cada opció, i farem un exercici d'autoconeixement per a entendre com els nostres emocions (aversió al risc o necessitat de reconeixement i assoliment) i la nostra intolerància a la incertesa afectin la nostra capacitat per a prendre decisions.

Sessió presencial

dimarts 30 de maig · 10:00h - 14:00h

Centre per a la iniciativa emprenedora Glòries, Carrer Llacuna, 156 - 162, (Sant Martí) BARCELONA

Idioma d'impartició: Castellà

Objectius específics | Temari

Informació no disponible

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 04:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: EL PERFIL DE LA PERSONA EMPRENEDORA (NW)

Valoració del curs

Mitjana
9.5

Formació impartida per

Puntuació mitjana
10.0