ActivityDetail

Introducció al Pla d'Empresa per a projectes d'ESS

Formació introductòria al Pla d'Empresa com a eina essencial per aconseguir fer realitat un projecte socioempresarial. S'impartiran els coneixements necessaris per conèixer què és un Pla d'Empresa, per a què serveix, quins apartats té i com plantejar-ho des de l'òptica de l'ESS. S'exposaran casos pràctics i es fomentarà la compartició d'experiències entre les persones participants.

Aula virtual

dilluns 27 de febrer · 10:00h - 12:00h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari


Objectius generals de l'activitat:
- Dotar de coneixements teòrics i pràctics sobre els Plans d'Empresa a les persones emprenedores d'iniciatives de l'Economia Social i Solidària per iniciar el seu projecte.

- Capacitar a les persones participants a poder desenvolupar un Pla d'Empresa en el marc de l'ESS a partir d'eines i tècniques de referència.

- Compartir experiències, coneixements i casos pràctics entre les persones participants per poder millorar l'orientació del seu Pla d'Empresa en l'ecosistema de l'ESS.


Objectius específics de l'activitat: 
- Saber què és un Pla d'Empresa, per a què serveix, quina estructura té i com aplicar-lo en una iniciativa de l'ESS.

- Conèixer les eines relacionades amb el Pla d'Empresa com el Pla de Màrqueting, el Pla Econòmic-Financer, el Pla Jurídic i Fiscal, el Pla Organitzatiu, el Pla d'Acció o el Pla de Comunicació.

- Comprendre els aspectes més rellevants del projecte empresarial pel que fa al propòsit, la necessitat social que cobreix, l'activitat que realitza i la vinculació amb l'economia social.

- Compartir casos pràctiques i coneixements d'interès entre les persones assistents per poder dissenyar i implementar un Pla d'Empresa .


Temari complet: 
- Què és un Pla d'Empresa?

- Per a què serveix un Pla d'Empresa?

- Apartats d'un Pla d¿Empresa

- Descripció i objectius del projecte

- Necessitats d'impacte social i encaix amb l'ESS

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Sessió presencial

dijous 23 de març · 10:00h -  12:00h

Innoba Ca n'Andalet, Passatge Andalet, 11, BARCELONA

Idioma d'impartició: Català


Informació general

A les activitats de l'Aula Virtual es comptarà l'assistència de totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard no se'ls generarà el certificat corresponent.

Si t'has apuntat a una activitat presencial i vols un espai de treball abans i/o després, pots fer ús de La InnoBAdora. Reserva l'espai de treball aquí , seleccionant 'Taula per Altres'.


Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat


En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí . D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 02:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)

Formació impartida per

Puntuació mitjana

Informació no disponible

-