ActivityDetail

10 Conceptes clau per obrir el teu E-commerce 2 (Curs Online)

Coneix els 10 conceptes clau per obrir el teu e-commerce.

Online

divendres 1 de març · 00:00h - diumenge 31 de març · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Com dissenyar el teu e-commerce

Quan de temps portes donant voltes en si has d'obrir o no un e-commerce? Però si has arribat fins aquí ja és un primer pas. En aquest curs acabaràs de decidir-te si realment has d'obrir un e-commerce i t'ensenyarem els principals passos que has de tenir en compte per dissenyar-lo.


Parlarem de la importància que té el disseny de l'e-commerce. Començarem desglossant els 7 principals conceptes. Comentarem aspectes que afecte al domini web, al hosting i a les diferents plataformes que existeixen. També explicarem com arribar a la potencial clientela i de quines són les campanyes de màrqueting online més efectives. Per últim, veurem els diferents mitjans de pagament, els seus pros i contres, i tancarem veient els aspectes legals que hem de controlar.


Tot això, i molt més, ho tens a tan sols un clic! Nosaltres estem a punt. Ens acompanyes?


Temari:

Presentació

Què cal tenir en compte a l'hora de dissenyar un e-commerce?

Mitjans de pagament

Tancament

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)