ActivityDetail

Pla de màrqueting digital per a projectes tradicionals (Curs Online)

Aquest curs online té com a objectiu donar a conèixer el marc en el qual un projectetradicional haurà de treballar per a donar a conèixer el seu producte o servei.

Online

diumenge 1 de gener · 00:00h - dimarts 31 de gener · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

El màrqueting integral junta totes les eines del màrqueting online i del màrqueting tradicional, per així poder connectar amb tots els seus clients o potencials clients. Però no només es basa en la utilització de molts canals, sinó de fer les accions de màrqueting amb una mateixa idea per poder avançar i créixer. És una molt bona manera de crear marca i reforçar-la, encara que requereix una enorme planificació i saber treballar amb una coordinació mil·limètrica.
Estàs a punt per aprendre a donar a conèixer la teva marca?

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Online

dimecres 1 de febrer · 00:00h -  dimarts 28 de febrer · 23:59h

Idioma d'impartició: Català


Edició 2

Online

dimecres 1 de març · 00:00h -  divendres 31 de març · 23:59h

Idioma d'impartició: Català


Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: MÀRQUETING I VENDES (NW)