ActivityDetail

BUSQUES ESPAI PER DESENVOLUPAR EL TEU PROJECTE? CONEIX LA CLOTA COTREBALL!

En aquesta sessió s'explicarà què és la Clota Cotreball, quins serveis s'ofereixen, els tipus de projectes econòmics i empreses que estan allotjades, com funciona l'equipament i en què consisteix el concepte de retorn social, que és la contraprestació per allotjar-se (no hi ha contraprestació econòmica).

Aula virtual

dimarts 7 de maig · 13:00h - 14:00h

Idioma d'impartició: Castellà, Català

Objectius específics | Temari

La Clota Cotreball és un projecte d'activació socioeconòmica situat al districte d'Horta-Guinardó, al barri de la Clota, que ofereix serveis a persones emprenedores, autònomes i microempreses per desenvolupar el seu projecte. Aquests serveis no són només de caire logístic (espai de treball, sala de reunions, serveis d'impressió i escàner, recepció de missatgeria, office, etc) sinó que el seguiment, la recerca de sinèrgies i la creació de comunitat entre els projectes, és una de les tasques principals de l'equip gestor.

Les persones cotreballadores allotjades, en comptes de pagar per l'espai fan una contraprestació social dedicant part dels seus recursos (serveis professionals, temps, coneixements o habilitats) en projectes o accions d'interès social a l'entorn del Districte.


Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Aula virtual

dimarts 4 de juny · 18:00h -  19:00h

Idioma d'impartició: Castellà, Català


Edició 2

Aula virtual

dimarts 2 de juliol · 13:00h -  14:00h

Idioma d'impartició: Castellà, Català


Informació general

Places limitades. Nº places: 50
Gràcies per la teva puntualitat.
Sessió online:

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te a l'entrar cada cop a un aula virtual amb el teu NOM I COGNOM, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.



Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 01:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: ACTIVITATS EMPRESES INCUBADES

Valoració del curs

Mitjana
9.0