ActivityDetail

Màrqueting online: definició d'una estratègia transversal i guanyadora - Aula virtual

Eines, metodologies i estratègia per a definir el què, el com i el per què d'un canal virtual ple d'oportunitats però també de dilemes. Els objectius d'un lloc web, com plantejar les vendes online, el per què dels blocs i la presència en xarxes socials, el ROI i les mètriques com a motor de l'estratègia, els conceptes SEM/SEO, el content marketing i més

Monosessió: 1 sessió de 3 hores.

Aula virtual

dimarts 18 de gener · 09:30h - 12:30h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Avui en dia cal que les noves iniciatives emprenedores tinguin una estratègia de màrqueting coherent al target al que van dirigides. Per a fer això cal que tinguin en compte que poden adreçar-se tan de forma off line com online.

En aquest webinar de 90 minuts coneixeràs els fonaments que ha de tenir la vessant online del teu projecte. Així poder saber per a que et pot servir un bon posicionament SEO (normalment lligats a resultats a mig i llarg termini) o SEM, o quines xarxes socials utilitzar i perquè. I tot això serà possible si prèviament ha pogut definir correctament el "buyer persona".

Si vols saber més t'esperem en aquest webinar, impartit per l'equip de Galactinet.


Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Aula virtual

divendres 4 de febrer · 09:30h -  12:30h

Idioma d'impartició: Català


Edició 2

Aula virtual

dimecres 23 de febrer · 15:30h -  18:30h

Idioma d'impartició: Català


Edició 3

Aula virtual

dilluns 7 de març · 09:30h -  12:30h

Idioma d'impartició: Català


Edició 4

Aula virtual

dimarts 22 de març · 09:30h -  12:30h

Idioma d'impartició: Català


Informació general

Si no formes part de la comunitat Netactiva, nomé cal que facis la nostra sessió informativa online.

La mateixa nit que facis la sessió informativa on line rebràs el teu ID d'usuari o usuària i la contrasenya per a poder accedir a aquesta formació.

En cas que no puguis participar en  l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal. D'aquesta manera una altra persona podrá aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Documentació de l'activitat

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 03:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: MÀRQUETING I VENDES (NW)

Formació impartida per

Puntuació mitjana

Informació no disponible

-