Parc tecnològic Barcelona Nord

 • Resource type: Coworking & incubation
 • Organization
  Barcelona Activa
 • Description

  El Parc Tecnològic Barcelona Nord és un parc tecnològic urbà amb especialització en l'àmbit de les enginyeries. Compta amb infraestructures avançades i ofereix serveis d'alt valor afegit per a la instal·lació d'empreses innovadores en un edifici singular, que disposa d¿un centenar de locals que s¿adapten a les necessitats de cada empresa i que els permeten innovar i créixer en les millors condicions.

  Serveis logístics i administratius: sales de reunions comunes, auditori, aules, serveis de recepció, secretaria i missatgeria, Wi-Fi a les zones comunes, restaurant, accés al Centre i seguretat les 24 hores, restaurant, zones d'esbarjo, etc.

  Serveis de valor afegit:

  ¿ Programes de suport al creixement que faciliten la planificació estratègica, l¿accés al finançament o la internacionalització de les empreses.

  ¿ Assessorament i informació empresarial personalitzada sobre els diferents temes que configuren la gestió de les empreses.

  ¿ Accés a la xarxa de mentors/es i d'assessorament expert. I a les xarxes de cooperació i de relació amb empreses, universitats i centres de R+D.

  ¿ Formació contínua pràctica i de qualitat, en gestió empresarial, habilitats directivesi en noves tecnologies, que pretén perfeccionar les habilitats i els coneixements tant dels promotors/es de les empreses com del seu personal.

  ¿ Condicions preferencials amb aquelles entitats i empreses amb les quals Barcelona Activa manté convenis de col·laboració.

 • Contact

  Consulting:

  Barcelona Activa | Empresa

  de 8:00 a 20:00

  Address: Carrer Marie Curie 8, 08042 Barcelona

  Telephone: 9329177 77

  empresa@barcelonactiva.cat

 • Web

Search