bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Inici > Programes
Impulsant la tecnologia i la innovació en el sector de l'esport.

Quin és el procediment per a participar?

Per poder participar en aquest programa cal que presenteu la vostra candidatura, mitjançant aquest formulari, abans del 30 de maig

Com a màxim 20 start-ups seran seleccionades per participar la fase de Bootcamp, on un jurat escollirà els 12 participants que accediran a la fase de programa que tindrà una durada de 8 mesos aproximadament.

Les 20 start-ups participants a la primera fase seran escollides per un comitè tècnic expert.

Si la situació de pandèmia ens ho permet, tant la part formativa del programa com l'espai de coworking estaran ubicats a la Incubadora Almogàvers, carrer dels Almogàvers 165. Si no ens ho permet, el programa es desenvoluparà en format online.

A qui va dirigit?

Aquest programa va dirigit a start-ups que desenvolupin la seva activitat en el sector de l'esport o l'activitat física. Per escollir les start-ups participants es tindran en compte els següents criteris:

La start-up ha de tenir una idea definida amb algun tret innovador. Es valorarà molt positivament tenir una primera versió del producte o una idea validada al mercat. Altres característiques a tenir en compte:

a) No és obligatori que la start-up estigui constituïda. Sí que caldrà que estigui legalment constituïda per cobrar el premi.

b) Que els membres de l'equip promotor tinguin disponibilitat. Com a mínim una persona s'ha de dedicar 100% a la start-up.

c) Implicació i compromís tant amb la start-up com amb el programa.

Que farem al programa?

És un programa de suport a les start-ups del sector de l'esport totalment gratuït i que consta de dues fases:

1a FASE- BOOTCAMP: Escollim un màxim de 20 start-ups per a participar en un Bootcamp, que té una durada de cinc dies. Durant els quatre primers es treballarà la definició del model de negoci i el cinquè es farà una presentació del projecte.

2a FASE- PROGRAMA: Consisteix en la incubació de les start-ups durant 6 mesos, on es disposarà d'un espai de coworking gratuït. Els projectes participants rebran assessorament personalitzat, formació, participaran en activitats de networking relacionades amb l'ecosistema esportiu, tot fomentant les sinergies i cooperació amb l'objectiu d'enfortir les start-ups.

Al final d'aquesta segona fase se celebrarà una cloenda on un jurat escollirà la start-up guanyadora del programa que tindrà un premi de 10.000€.

Si vols conèixer millor el programa Sport-up et deixem en aquest enllaç el document que varem fer servir en la presentació del programa

Inscripció i dates claus del Programa

Per poder participar en el procés de selecció primer hauràs d'omplir aquest formulari. Quan iniciem el procés de selecció ens posarem en contacte amb tu.

Pots enviar la teva candidatura en qualsevol moment. Per participar en la 1a edició hauràs d'enviar la teva candidatura abans del diumenge 30 de Maig a les 23:59 hores.

El bootcamp se celebrarà des del 14 de juny fins al 18 de juny.

Les start-ups seleccionades iniciaran el programa el dia 28 de juny.

Si voleu més informació ens podeu escriure a emprenedoria@barcelonactiva.cat

Quins sectors poden participar?

Tens una start-up tecnològica relacionada amb l'esport o l'activitat física? Esteu en fase de prototipatge o validació del model de negoci? Des de Barcelona Activa us acompanyem a fer-ho realitat. Busquem start-ups que tinguin relació amb les següents activitats:

Wereables

E-sports

Digital Training/Coaching

Fantasy sport

Marketplaces esportius

Software i apps de dades d'activitat física

Eines per a professionals de l'esport

Plataformes socials

Generació de continguts esportius

Desenvolupament de nous materials

Eines de gestió d'activitats i/o espectacles esportius