bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Què és el Programa La Pionera?

La Pionera és el nou espai promocionat per Fundació Formació i Treball amb el recolzament de l'Ajuntament de Barcelona.

Un espai a cel obert que permet un aprenentatge pràctic, d'assaig en viu de possibles noves activitats econòmiques i de pont d'accés al món laboral; tant la venda, com la gastronomia i l'activitat cultural tenen algun element de provatura, de visualització i d'accés a oportunitats de negoci.

Serà un punt de trobada que promou la cooperació entre persones i projectes: que vol donar l'oportunitat a persones emprenedores i nous projectes d'innovació socioeconòmica, i que vol establir vincle amb la ciutadania, el territori i les persones que ens visitin, creant així la comunitat Pionera.

Barcelona Activa se suma a aquest iniciativa i ofereix un espai on testejar els teus productes i/o serveis, tant si ja estàs constituït/da com a forma jurídica (autònom, SL, cooperativa, .....) com si estàs en procés de formalització.

· Si ja estàs constituït/da Barcelona Activa et cedeix un espai on poder vendre el teu producte i servei durant tres mesos, dos caps de setmana al mes.

· Si no estàs constituït/da però vols testejar el teu projecte, Barcelona Activa també et cedeix un espai on podràs exposar el producte i/o servei i testejar amb la ciutadania la seva acollida real al mercat

La Pionera

A qui va dirigit?

Si ets una persona emprenedora o tens un producte o servei innovador, La Pionera es el teu espai.

Busquem projectes que:

· Es trobin en fase d'incubació, proves pilot o llançament

· Tinguin caràcter innovador i capacitat transformadora

· Generin nova ocupació a la ciutat de Barcelona

· Ofereixin oportunitats a persones en situació de vulnerabilitat social

· Respectin els criteris de compromís social, ambiental i comunitari

· Siguin de proximitat amb el territori

Pionera

Quin es el procediment per participar

Hauras de complimentar el formulari d'accés. Una vegada rebem la teva sol·licitud aquesta serà avaluada per tal d'establir si segueix els criteris de selecció que sempre estaran basats en la innovació i caràcter pioner de la iniciativa i els valors de l'economia social i solidària.

Si ets una de les iniciatives seleccionades es formularà un contracte de compromís per 3 mesos, que inclourà la disponibilitat de l¿espai compartit amb altres iniciatives de dos caps de setmana al mes.

En cas que vulguis sigui un espai de venda, juntament amb la signatura de compromís, es farà un pagament de 20 euros per dia d'ocupació, pagant anticipadament només un mes.

En cas que vulguis un espai només d'exposició, juntament amb la signatura de compromís, es farà un pagament de 60 euros en concepte de fiança que serà retornat al finalitzar el període.

Com inscriure't

Et facilitem un breu qüestionari per tal que podem avaluar el teu caràcter pioner i innovador

Link formulari

Tota la informació del qüestionari es molt important per poder fer la selecció i que pugueu participar a La Pionera, per tant el que ens aportis serà molt valuós.

T'esperem a la Pionera!

Per més informació sobre la nostra oferta formativa per a l'Economia Social i Solidària cliqueuaquí