bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/Óries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

La negociaciˇ del contracte de lloguer per us diferent del de vivenda

Resum del informe

L'arrendament de finques urbanes, regulat en la Llei 29/1994, de 24 de novembre, d'Arrendaments Urbans distingeix entre l'arrendament d'habitatge i el d'˙s diferent del d'habitatge. Aquest informe se centra ˙nicament i exclusivament en els contractes d'arrendaments de finques urbanes destinades a ˙s diferent d'habitatge.

En aquest informe trobarÓs en detall els possibles pactes i / o clÓusules habituals en un contracte de lloguer de local per a ˙s diferent del d'habitatge.

Més informes
Contracte d'arrendament per l'˙s diferent del de vivenda

En aquest dossier et proposem un el model de Contracte d'arrendament per l'˙s diferent del de vivenda.

Els locals Comercials a Barcelona (Eixos Comercials i preus de compra / lloguer)

Aquest informe pretÚn orientar a les persones emprenedores sobre les Órees de la ciutat de Barcelona que presenten un major dinamisme i especialitzaciˇ comercial. La majoria d'aquestes zones han acabat constituint un eix comercial.

Hi ha 19 eixos a la ciutat que delimiten una zona comercial amb una imatge de marca conjunta. Tanmateix s'inclou una estimaciˇ dels preus de venda i de lloguer dels locals comercials als diferents barris de la ciutat.

La llicŔncia d'activitat: Comunicacions, autoritzacions i llicŔncies ambientals

Comunicar o solĚlicitar la llicencia d'activitat Ús un acte obligatori i previ a l'inici de qualsevol activitat empresarial que necessiti ubicar-se en un local, de forma permanent o oficina, mitjanšant el qual el administrador del local i/o el Departament del Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalu˝a, garanteix el cumpliment de les normatives establertes per a poder iniciar una activitat concreta en una ubicaciˇ determinada.

Versiˇ per a descarregar

Versiˇ per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

ReferŔncies

  • Llei 29/1994, de 24 de novembre, d'Arrendaments Urbans