bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/Óries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Els ratis financers

Resum del informe

Els ratis financers sˇn una de les eines mÚs importants per tal d'analitzar una empresa des de diversos vessants com la liquidesa, la solvŔncia i l'endeutament. Malgrat tot el seu ˙s en la creaciˇ d'empreses Ús molt relatiu.

Més informes
Costos i trÓmits de muntar una empresa

Amb aquest informe pretenem que qui vulgui conŔixer els costos i passes a seguir per constituir i posar en marxa la seva empresa tingui al seu abast una guia prÓctica per afrontar els trÓmits amb garanties.

Com fer el pla econ˛mico - financer

L'anÓlisi econ˛mic i financer d'un projecte empresarial Ús fonamental per contrastar la seva viabilitat, perquŔ permet tenir una radiografia de quins problemes pot patir en el futur. En aquest informe intentem donar suport a les persones emprenedores a l'hora d'omplir el full de cÓlcul del nostre Pla d'empresa ONLINE (POL) explicant pas a pas com s'introdueixen les dades dins del programa.

El Pla d'empresa ONLINE (POL) Ús un itinerari guiat d'auto˙s que permet fer un pla d'empresa on line i estÓ reservat a les persones emprenedores que formin part de la nostra comunitat. Per donar-se d'alta en el nostre directori nomÚs cal trucar al 901 55 11 55 i passar per una sessiˇ informativa on s'expliquen els serveis que oferim.

Versiˇ per a descarregar

Versiˇ per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Enllašos relacionats

ReferŔncies

  • Amat, Oriol. "Comprendre la comptabilitat i les finances"