bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Costos i tràmits de muntar una empresa

Resum del informe

Amb aquest informe pretenem que qui vulgui conèixer els costos i passes a seguir per constituir i posar en marxa la seva empresa tingui al seu abast una guia pràctica per afrontar els tràmits amb garanties.

Més informes
Teletreball: Introducció a una forma de treball que millora la productivitat i ajuda a conciliar vida laboral i personal

El teletreball és un model de prestació de serveis laborals que suposa el desenvolupament d'una activitat professional a distancia i fent ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC). En aquest Informe se'n presenten les seves principals característiques i se'n fa una anàlisi des dels punts de vista empresarial i del personal.

Com fer el pla econòmico - financer

L'anàlisi econòmic i financer d'un projecte empresarial és fonamental per contrastar la seva viabilitat, perquè permet tenir una radiografia de quins problemes pot patir en el futur. En aquest informe intentem donar suport a les persones emprenedores a l'hora d'omplir el full de càlcul del nostre Pla d'empresa ONLINE (POL) explicant pas a pas com s'introdueixen les dades dins del programa.

El Pla d'empresa ONLINE (POL) és un itinerari guiat d'autoús que permet fer un pla d'empresa on line i està reservat a les persones emprenedores que formin part de la nostra comunitat. Per donar-se d'alta en el nostre directori només cal trucar al 901 55 11 55 i passar per una sessió informativa on s'expliquen els serveis que oferim.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Referències

  • Costos i tràmits de muntar una empresa