bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Autònom Econòmicament Dependent | Regulació

Resum del informe

Aquest informe tracta aquesta forma de relació de treball que es pot considerar a mig camí entre la relació assalariada i el treball autònom. El seu nivell de desprotecció és molt alt, perquè també ho és el seu nivell de dependència respecte de l¿empresa per a la qual treballa -motiu que n¿ha propiciat la regulació.

Més informes
Treball Autònom o Societat?

En el desenvolupament d'una idea de negoci, l'elecció de la forma jurídica no és una pregunta amb una única resposta. La decisió sobre la forma jurídica de la nostra futura empresa ha de ser la conclusió d'un estudi i una anàlisi meditada de les diferents característiques del negoci a emprendre. En aquest informe donem una informació preliminar, necessària per poder decidir quina és la forma jurídica que millor s'adapta a les nostres necessitats i situació.

Errors més habituals a la vida de la persona emprenedora

Les línies d'impuls a la iniciativa emprenedora i de consolidació d'empreses de Barcelona Activa tenen ja una bona experiència a les seves esquenes en el camp de la creació i desenvolupament d'empreses. Aquesta experiència ens permet elaborar un informe eminentment pràctic sobre el que ens hem trobat durant aquests anys de servei, com a una guia amb els errors més comuns i que poden llastrar el projecte empresarial a desenvolupar per una persona emprenedora com tu.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Enllaços relacionats

Referències

  • Llei 20/2007, d'11 de juliol, de l'Estatut del Treball Autònom.
  • Reial Decret 197/2009, de 23 de febrer pel qual es desenvolupa l'Estatut del Treball Autònom en matèria de contracte del treballador autònom econòmicament dependent i el seu registre i es crea el Registre Estatal d'Associacions Professionals de Treballadors Autònoms.