bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

La regulació dels horaris comercials

Resum del informe

Moltes de les persones emprenedores que diàriament reben assessorament a Barcelona Activa tenen la intenció de muntar un petit negoci a peu de carrer. Aquest informe està enfocat a aclarir els seus dubtes relacionats amb les hores i els dies que poden obrir en funció de la tipologia del seu establiment.

Més informes
Els locals Comercials a Barcelona (Eixos Comercials i preus de compra / lloguer)

Aquest informe pretén orientar a les persones emprenedores sobre les àrees de la ciutat de Barcelona que presenten un major dinamisme i especialització comercial. La majoria d'aquestes zones han acabat constituint un eix comercial.

Hi ha 19 eixos a la ciutat que delimiten una zona comercial amb una imatge de marca conjunta. Tanmateix s'inclou una estimació dels preus de venda i de lloguer dels locals comercials als diferents barris de la ciutat.

La llicència d'activitat: Comunicacions, autoritzacions i llicències ambientals

Comunicar o sol·licitar la llicencia d'activitat és un acte obligatori i previ a l'inici de qualsevol activitat empresarial que necessiti ubicar-se en un local, de forma permanent o oficina, mitjançant el qual el administrador del local i/o el Departament del Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Cataluña, garanteix el cumpliment de les normatives establertes per a poder iniciar una activitat concreta en una ubicació determinada.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Referències

  • Llei 1/2004, de 21 de desembre, d¿horaris comercials (B.O.E. 22/12/2004)
  • Llei 8/2004, de 23 de desembre, d¿horaris comercials de Catalunya (D.O.G.C. 28/12/2004)