bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

La innovació a l'empresa

Resum del informe

"Cal innovar" és el que tot el món ens diu actualment. Però amb freqüencia la informació relativa a la innovació es mou en un pla teòric que fa difícil la seva implementació en la pràctica cotidiana. En aquest Informe us intentem oferir una visió de la innovació que, amb el llenguatge més planer que hem pogut, us sigui d'utilitat en el vostre dia a dia.

Més informes
Invertir en noves idees

Els EUA, Anglaterra o els Països Nòrdics són una font innesgotable d'inspiració per a aquells que busquen idees innovadores. La majoria d'empreses innovadores són la readaptació d'algun negoci existent amb un altre lloc del planeta. El problema es que no tots els negocis s'adapten a tots els mercats. S'ha d'analitzar bé la idea abans d'invertir en ella.

Els 15 llibres de la creació d'empreses

La literatura existent al voltant de la creació d'empreses és actualment prou abundant, amb nombrosos llibres que tracten la temàtica des de diferents àmbits. En aquest informe es presenten quinze d'aquests llibres, els que sota el nostre judici poden ser de gran utilitat per a qualsevol persona emprenedora, durant el procés de creació de la seva empresa. D'utilitat no tant per què es tractin de manuals o llibres de consulta tots d'ells, sinó per les experiències i vivències que transmeten els seus autors o per la visió diferent de la creació d'una empresa que proposen alguns d'ells.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Referències

  • Les tecnologies de la informació i la comunicació i les transformacions de l'empresa catalana (2002-2003)
  • La innovació a l'empresa: la orientació al mercat com a factor d'èxit en el procés d'innovació en producte.
  • CIDEM: Innoveu amb èxit