bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

La idea és només una de les peces

Resum del informe

La idea de negoci és òbviament indispensable per al desenvolupament i materialització d'un projecte empresarial, és a dir, per a la creació d'una empresa. No obstant això, existeixen altres aspectes almenys tan importants com la pròpia idea: el mercat i la persona emprenedora. A més, en aquest informe s'analitzen altres elements clau en l'èxit del projecte com la importància del desenvolupament de la mateixa o la recerca de fonts de valor en la idea.

Més informes
Franquícias

Una de les maneras de iniciar un negocio con ciertas garantías de éxito es la franquícia. En una franquícia la persona emrpendedora compra un modelo de negocio que está provado que funciona. Crear una Franquícia puede ser una buena manera de iniciarse en el mundo empresarial, pero es importante que antes de tomar una decisión, se tengan en cuenta las cuestiones que se plantean en este informe. Si ya tienes tu negocio y piensas que puedes franquiciarlo, también encontrarás un apartado con información para hacerlo.

Costos i tràmits de muntar una empresa

Amb aquest informe pretenem que qui vulgui conèixer els costos i passes a seguir per constituir i posar en marxa la seva empresa tingui al seu abast una guia pràctica per afrontar els tràmits amb garanties.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Enllaços relacionats

Referències

  • Test Idea
  • Pla d'empresa on line