bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Resum de finançament i principals subvencions per a la creació d'empreses

Resum del informe

Quadre resum dels principals recursos de finançament que els emprenedors tenen al seu abast aquest any a l'hora de muntar un negoci.

Més informes
Capitalització de l'atur

L'informe explica com procedir a la sol·licitud de la capitalizació de l'atur (pagament únic de la prestació pendent de rebre), requisits, persones que la poden demanar i on s'ha de tramitar.

Tenim altra recurs d'interès:
> Calculadora financera (calcula l'import aproximat a capitalitzar en cada cas particular).

Què són les finances ètiques

El finançament ètic engloba diferentes iniciatives que van des de bancs ètics i fons d'inversió ètics i solidaris a organitzacions que concedeixen microcrèdits, bancs de desenvolupament local, i fins i tot eines de tipus més informal que s'han creat en el marc de xarxes d'economia solidàries, com poden ser bons o préstecs solidaris per a finançar projectes socials concrets. L'objectiu d'aquest informe és explicar les principals experiències existents a Catalunya i Espanya, així com fer un breu repàs dels orígens i evolució d'aquest moviment i examinar els principals referents a nivell europeu.

La inversió privada: els business angels

Obtenir el finançament necessari per a la posada en marxa de l'empresa és clau a l'hora d'iniciar un projecte empresarial. A través d'aquest informe en profunditat podreu conèixer les possibilitats que teniu per tal què inversors privats - els anomenats business angels -inverteixin el seu capital en el vostre negoci.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Referències

  • Guia de finançament del portal Barcelona Activa
  • Guia per Emprendre i créixer 2009