bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Errors més habituals a la vida de la persona emprenedora

Resum del informe

Les línies d'impuls a la iniciativa emprenedora i de consolidació d'empreses de Barcelona Activa tenen ja una bona experiència a les seves esquenes en el camp de la creació i desenvolupament d'empreses. Aquesta experiència ens permet elaborar un informe eminentment pràctic sobre el que ens hem trobat durant aquests anys de servei, com a una guia amb els errors més comuns i que poden llastrar el projecte empresarial a desenvolupar per una persona emprenedora com tu.

Més informes
Com superar el no tenim temps

La clau de la gestió del temps està en la previsió, en la programació de la feina. Partint d'aquesta idea, ens trobem amb que cada persona té unes prioritats i unes responsabilitats diferents i que, per tant, no existeix una programació ideal per a totes les feines. És, per aquest motiu, que no parlarem aquí de programació, planificació i previsió, sinó que intentarem donar uns consells a aplicar en la feina diària. Nosaltres els hem provat i són útils per a respondre a les obligacions professionals tant de la persona emprenedora com de la treballadora, gaudir de la família i amistats i no perdre la salut pel camí.

Com ha de ser l'emprenedor d'avui

Definir el nou perfil de la persona emprenedora és una tasca que ha portat de corcoll molts professionals dels recursos humans i la creació d'empreses. El debat se centra quines son les característiques li calen a la societat del coneixement, per això s'analitzarà el perfil, els seus trets personals, les hàbilitats per a la gestió i la capacitat per emprendre.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Enllaços relacionats

Referències

  • Revista Emprendedores. "Els 35 errors de l'emprenedor i com evitar-los"