bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Com ha de ser l'emprenedor d'avui

Resum del informe

Definir el nou perfil de la persona emprenedora és una tasca que ha portat de corcoll molts professionals dels recursos humans i la creació d'empreses. El debat se centra quines son les característiques li calen a la societat del coneixement, per això s'analitzarà el perfil, els seus trets personals, les hàbilitats per a la gestió i la capacitat per emprendre.

Més informes
Errors més habituals a la vida de la persona emprenedora

Les línies d'impuls a la iniciativa emprenedora i de consolidació d'empreses de Barcelona Activa tenen ja una bona experiència a les seves esquenes en el camp de la creació i desenvolupament d'empreses. Aquesta experiència ens permet elaborar un informe eminentment pràctic sobre el que ens hem trobat durant aquests anys de servei, com a una guia amb els errors més comuns i que poden llastrar el projecte empresarial a desenvolupar per una persona emprenedora com tu.

Dirigir o no dirigir: el perfil directiu en les empreses actuals

"L'Auca del Senyor Esteve" presentava la figura del botiguer assenyat, científic i polit i la confrontava a la figura del seu fill, arrauxat, esbojerrat i artista. Aquesta història fou escrita a princips del segle passat, peró té molta versemblança un segle després.

Aquest informe emmarca l'entorn empresarial actual i presenta les qualitats i els hàbits que necessàriament ha de tenir el directiu del segle XXI.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Referències

  • García, Planificación. "El factor humano ante el cambio digital"
  • Rey, Javier. "El nuevo perfil del emprendedor ideal"
  • González, A.M. "Así es el joven empresario"