bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:


Informe

Autoritzacions de treball i residència per a estrangers

Resum del informe

Per treballar a qualsevol país convé estar al corrent del funcionament i la regulació del seu mercat laboral, especialment si es vol posar en marxa una empresa. En aquest informe intentem donar una pinzellada sobre les diferents autoritzacions de treball i de residència existents, per a què serveixi de guia als estrangers que arriben a Espanya i volen crear el seu propi negoci.

Més informes
Treball Autònom o Societat?

En el desenvolupament d'una idea de negoci, l'elecció de la forma jurídica no és una pregunta amb una única resposta. La decisió sobre la forma jurídica de la nostra futura empresa ha de ser la conclusió d'un estudi i una anàlisi meditada de les diferents característiques del negoci a emprendre. En aquest informe donem una informació preliminar, necessària per poder decidir quina és la forma jurídica que millor s'adapta a les nostres necessitats i situació.

Voleu muntar una cooperativa?

Les cooperatives són un tipus de societat amb unes característiques pròpies i peculiars. L'objectiu d'aquest informe és clarificar els aspectes propis, i diferencials, de les cooperatives respecte la resta de les formes jurídiques, prioritzant el funcionament social, el règim econòmic, fiscal i laboral i els ajuts existents en l'àmbit de l'economia social.

Versió per a descarregar

Versió per a descarregar

Tota l'activitat d'emprenedoria en PDF...

Necessites Adobe Acrobat per obrir el fitxer

Referències

  • Ministeri de Treball i Assumptes Socials (Estrangeria)