bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Parc de Recerca Creativa

Què és el Canòdrom Parc de Recerca Creativa?

Espai de l'Institut de Cultura de Barcelona que allotja programes d'incubació, persones emprenedores i start-ups innovadores del sector de les indústries creatives

Objectius Incubadora Canòdrom

Espai per incubar empreses del sector d'indústries culturals, promogut per l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) amb la col·laboració de Barcelona Activa i gestionat per Incubio.

Objectius:
1.- Impulsar la creació i el creixement d'empreses de les indústries creatives a la ciutat
2.- Atraure programes d'incubació de referencia
3.- Enfortir l'ecosistema de les indústries creatives de la ciutat de Barcelona.

Quines empreses poden instal·lar-se?

Aquest nou espai disposa de més de 2.000 m² distribuïts en mòduls, espais comuns pels emprenedors instal·lats i una sala de formació. Tot per donar cabuda a diferents programes d'incubació, tant locals com internacionals, adreçats a emprenedors i start-ups de les indústries creatives.

Els tres primers programes d'incubació atrets i instal·lats són GameBCN, Síty y el Programa d'Incubació de Cultura Digital. Entre els tres programes, acompanyaran el primer any a unes 25 start-ups.

Contacte Parc Recerca Creativa

Vols visitar o accedir a les instal·lacions del Canòdrom Parc Recerca Creativa?

Per a més informació, omple el formulari de sol·licitud d'informació amb les teves dades i la teva consulta. En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te resposta o visitar les nostres instal·lacions.