bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

ESA BIC

Incubadora ESA BIC Barcelona

Barcelona Activa i l'Agència Europea de l'Espai promouen una nova proposta d'incubació a Barcelona, adreçada a projectes empresarials i empreses que vulguin dur a terme una activitat, que utilitzant tecnologies i coneixement del món de l'Espai, s'apliquin al desenvolupament de productes i serveis per a tot tipus d'aplicacions i sectors. Aquests projectes empresarials rebran suport i acompanyament per a fer realitat els seus productes i serveis innovadors.

L'ESA BIC Barcelona està situada a l'edifici RDIT de la UPC, al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels. Aquesta incubadora, gestionada per Barcelona Activa, forma part de la Xarxa d'Incubadores de l'Agència Europea de l'Espai (ESA BIC Network) que actualment està configurada per 9 centres, establerts a diverses ciutats europees. L'objectiu d'aquesta iniciativa és posar a l'abast de la ciutadania i les empreses, productes i serveis basats en tecnologies o coneixement espacial, aplicats a qualsevol sector no espacials. Així per exemple tenen cabuda a la incubadora projectes relacionats amb la geolocalització, imatges satèl·lit, comunicacions satèl·lit, materials espacials, software crític, big data, gestió de potència, eficiència energètica i robòtica, entre d'altres.

ESA BIC Barcelona
Parc UPC - PMT
Edifici RDIT
Esteve Terrades, 1
08860 Castelldefels | Tel: (+34) 93.401.98.00

Avantatges i Requeriments

Aquesta incubadora està dirigida a emprenedors/es i empreses de fins a 5 anys de vida que tinguin per objectiu la comercialització de productes i serveis que utilitzin tecnologies o coneixement del món de l'Espai per a qualsevol aplicació i/o sector.

Aquestes noves empreses, a més dels serveis infraestructurals propis d'una incubadora i de gaudir d'un ecosistema d'innovació i tecnologia, rebran l'acompanyament i el suport de Barcelona Activa, l'assessorament tecnològic de la Universitat Politècnica de Catalunya i de la pròpia ESA i un incentiu econòmic per al desenvolupament dels productes i serveis. Aquest incentiu econòmic està cofinançat per l'ESA i la resta de socis locals del programa (Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Consell Comarcal del Baix Llobregat) i també tindran la possibilitat d'accedir a un préstec preferent de Caixa Capital Risc.

És requisit indispensable per a presentar candidatura i ser acceptat al programa poder comunicar-se en anglès.

Convocatòria Oberta

La Convocatòria per a la selecció dels projectes empresarials que seran incubats en aquesta incubadora ja és oberta.

Recomanem als emprenedors i emprenedores que vulguin presentar-se a aquesta convocatòria que entrin en contacte amb nosaltres per acompanyar-los en el procés de candidatura i resoldre els seus dubtes. A continuació els documents necessaris:

Permanent Open Call for Proposal for the ESA BIC Barcelona

ESA BIC Barcelona Open Call Template 2017

Més informació

Per a més informació i consultes no dubtin en contactar amb:

Martí Foz
Barcelona Activa - DO Emprenedoria
Esteve Terrades, 1
08860 - Castelldefels (Barcelona)
Tel: (+34) 93.401.98.00
Email: marti.foz@barcelonactiva.cat

Més informació i sol·licitud

Si t'interessa localitzar alguna empresa en particular, ho pots fer a través del nostre...

Incubadora de la ESA a Barcelona

Si t'interessa localitzar alguna empresa en particular, ho pots fer a través del nostre...