bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Què és l'Espai Coworking Incubadora Almogàvers

L'Espai Coworking de la Incubadora Almogàvers és l'indret on les noves microempreses i/o persones professionals autònomes troben l'espai que necessiten per treballar i relacionar-se amb altres empreses/professionals que parteixen d'una situació similar.

A l'Espai Coworking s'hi podrà gaudir, també, de serveis estructurals i de valor afegit, recolzant així el creixement i l'èxit empresarial.

La Clota Cotreball

Nou equipament municipal que obrirà les seves portes durant el primer semestre de 2019, per acollir projectes d'Economia Social i Solidària i d'emprenedoria convencional que ofereixin productes o serveis socialment necessaris i aportin un retorn positiu al territori.

Es tracta d'un conjunt de locals recentment reformats d'un total de 362 m², ubicats al barri de La Clota. Són espais d'oficina, cuina i taller que s'oferiran de manera gratuïta. La contraprestació per a l'ús gratuït de les instal·lacions serà realitzar accions específiques de retorn social que es dissenyaran conjuntament amb l'Ajuntament i amb les entitats d'Horta-Guinardó.

Si tens interès a accedir a un espai, omple el formulari de sol·licitud de informació o envia un correu a laclotaespaicotreball@bcn.cat explicant el projecte i et contestarem detallant el procediment de sol·licitud a seguir.

Una altra informació a aquest l'enllaç.

Coworking Almogàvers

El coworking és una nova forma d'entendre el treball que permet a professionals independents de diferents sectors d'activitat disposar d'un espai de treball independent, però compartit, amb altres iniciatives empresarials amb situacions similars a les seves, propiciant així, possibles sinergies.

Entra en el Coworking Almogàvers

Més informació i sol·licitud

Vols visitar o accedir a les instal·lacions de coworking La Clota Cotreball?

Per a més informació, omple formulari de sol·licitud de informació amb les teves dades i la teva consulta. En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te resposta o visitar les nostres instal·lacions.

Una vegada aprovades per a la seva instal·lació les empreses hauran de tenir domicili fiscal a Barcelona.