bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Què és l'Espai Coworking Incubadora Almogàvers

L'Espai Coworking de la Incubadora Almogàvers és l'indret on les noves microempreses i/o persones professionals autònomes troben l'espai que necessiten per treballar i relacionar-se amb altres empreses/professionals que parteixen d'una situació similar.

A l'Espai Coworking s'hi podrà gaudir, també, de serveis estructurals i de valor afegit, recolzant així el creixement i l'èxit empresarial.

La Clota Cotreball

Nou equipament municipal que ofereix espais (oficina, tallers i cuina) a projectes d'emprenedoria que desenvolupin activitat econòmica emmarcada en algun àmbit prioritari del Pla de Desenvolupament Econòmic d'Horta-Guinardó (atenció a persones, esports i lleure, sector agroalimentari, tecnologia, art i cultura entre d'altres).

Es tracta de quatre locals recentment reformats en un total de 362 m², ubicats al barri de La Clota (Avinguda de l'Estatut, prop del túnel de la Rovira i plaça Eivissa). La contraprestació per a l'ús gratuït de l'espai i les instal·lacions és la realització d'accions específiques de retorn social al territori, que es dissenyaran conjuntament amb l'Ajuntament i amb les entitats d'Horta-Guinardó.

Si tens interès a accedir a un espai, omple el formulari i et contestarem amb més informació i el procediment a seguir. També pots consultar més informació en aquest enllaç.

Coworking Almogàvers

El coworking és una nova forma d'entendre el treball que permet a professionals independents de diferents sectors d'activitat disposar d'un espai de treball independent, però compartit, amb altres iniciatives empresarials amb situacions similars a les seves, propiciant així, possibles sinergies.

Entra en el Coworking Almogàvers

Més informació i sol·licitud

Vols visitar o accedir a les instal·lacions de coworking La Clota Cotreball?

Per a més informació, omple formulari de sol·licitud de informació amb les teves dades i la teva consulta. En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te resposta o visitar les nostres instal·lacions.

Una vegada aprovades per a la seva instal·lació les empreses hauran de tenir domicili fiscal a Barcelona.