Guia de recerca de finançament

Tancar

Concursos, Premis i Programes

Concursos, Premis i Programes
Imprimir

Premis en Primavera

Els premis que tenen la data final de presentació de sol·licituds compresos entre els mesos de Abril, Maig i Juny son:

Premis Innovacat, dirigit a empreses i amb les següents categories:

Premi Empresa Jove + Viatje Innovacat: A l'empresa innovadora de fins a 5 anys d'activitat que destaqui per la seva capacitat d'expansió i creixement, amb una dotació de 12.000€
Premi assessorament empresarial + Viatge innovacat: A l'empresa de més de 5 anys d'activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d'adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000€.
*Viatge Innovacat: és un viatge empresarial fet a mida dels guanyadors dels premis.
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d'abril de cada any.
Més Informació: http://www.premisinnovacat.com/presentacio

Premi Emprenedor XXI


Els premis Emprenedor XXI persegueixen identificar a empreses joves innovadores que, tot i tenir uns resultats d¿èxit, tenen un ambiciós pla de creixement i necessiten recursos per dur-los a terme.

Les empreses participants opten als següents premis:
-Premi a les empreses amb major potencial de creixement en els sectors de Ciències de la Vida, Tecnologies Informació, Negocis digitals, Tecnologies industrials y Agroalimentari. Aquest premi es competeix a nivell estatal. Les 5 empreses guanyadores estatals gaudiran d¿una dotació econòmica de 25.000 euros cadascuna y d¿accés gratuït durant 6 mesos a las Peer-to-Peer Advisory Board.
-Premi a les empreses amb un major impacte en la seva comunitat. Es competeix entre totes les empreses de una Comunitat Autònoma independentment del sector. Les 17 empreses guanyadores (1 empresa per cada Comunitat) rebran una dotació econòmica de 5.000 euros, accés gratuït al curs internacional Ignite Fasr Trac i accés preferent als vehicles d¿inversió de Caixa Capital Risc y ENISA per a empreses en etapes inicials.
http://www.emprendedorxxi.es/ca/premis/


Encara que s'ha extremat en tot el possible la cura a assegurar l'exactitud i fidelitat d'aquesta informació i de les dades contingudes, Barcelona Activa SAU SPM no pot acceptar cap responsabilitat legal per les conseqüències que es puguin derivar d'accions empreses com a resultat de les conclusions que es puguin extreure d'aquest informe.

© bcn.cat/emprenedoria, 1998-2008