Guia de recerca de finanšament

Tancar

Ajuts

Imprimir

Capitalitzaciˇ d'atur

Objecte de la subvenciˇ
Creaciˇ d'empreses

Persones BeneficiÓries
- Persones en situaciˇ d'atur, amb dret a rebre la prestaciˇ d┐atur que vulguin exercir una activitat com a socis treballadors d┐una cooperativa de treball associat o d┐una societat laboral.
- Persones minusvÓlides en situaciˇ d'atur, que tinguin dret a rebre la prestaciˇ d┐atur i vulguin dur a terme una activitat com a aut˛noms.
- Persones aturades amb dret a rebre la prestaciˇ d'atur que vulguin exercir una activitat com a empresari o empresÓria individual.

Import de la subvenciˇ
- Pagament en una sola vegada del total de la prestaciˇ contributiva a quŔ tingui dret en cas de cooperativa de treball associat o d┐una societat laboral sempre i quan la quantia de la capitalitzaciˇ formi part del capital social de l'empresa.
-Pagament com mÓxim el 100% de la prestaciˇ contributiva a quŔ tingui dret en el cas de empresaris i empresÓries individuals per inversions en actiu fix justificables o per el pagament peri˛dic per abonat les cotitzaciones a la Seguretat Social (l'import correspon a l'apoartaciˇ integra del treballador a la Seguretat Social)..
- Pagament del 100% per escripturar-ho com a capital social d'una societat mercantil (sempre que l'equip promotor tingui el control d'aquesta societat) o Pagament peri˛dic per abonar les cotitzacions a la Seguretat Social (l'import correspon a l'aportaciˇ integra del treballador a la Seguretat Social)

Termini
Durant tot l'any

MÚs Informaciˇ
A les entitats d'assessorament que formen part de la xarxa Inicia: per a la creaciˇ d'empreses i a les Oficines de Treball.

Organisme de tramitaciˇ
Oficines de Treball d'Empresa i Ocupaciˇ de la Generalitat


Encara que s'ha extremat en tot el possible la cura a assegurar l'exactitud i fidelitat d'aquesta informaciˇ i de les dades contingudes, Barcelona Activa SAU SPM no pot acceptar cap responsabilitat legal per les conseqŘŔncies que es puguin derivar d'accions empreses com a resultat de les conclusions que es puguin extreure d'aquest informe.

© bcn.cat/emprenedoria, 1998-2008