Guia de recerca de finançament

Tancar

Concursos, Premis i Programes

Concursos, Premis i Programes
Imprimir

Concursos, Premis i Programes

Cada cop més, diverses institucions públiques i privades preparen convocatòries per premiar diferents aspectes relacionats amb la creació d¿empreses: la innovació, la trajectòria, l¿estratègia d¿internacionalització, etc.

Presentar-se a una d¿aquestes convocatòries pot reportar diversos beneficis a les noves empreses:
- obtenció de finançament per desenvolupar el projecte,
- presentació de l¿empresa a possibles inversions (capital risc, business angels,...)- notorietat, màrqueting per captar clientela i donar-se a conèixer en general,
- el reconeixement que suposa el premi pot ser una garantia davant terceres persones quan l¿empresa comença i encara no té treballs que l¿avalin.

En aquest apartat trobareu els premis d¿àmbit local, estatal i europeu més rellevants als que es poden presentar projectes i noves empreses constituïdes a Catalunya, amb una descripció de requisits, bases i dades de contacte.

Endavant i... molta sort!


Encara que s'ha extremat en tot el possible la cura a assegurar l'exactitud i fidelitat d'aquesta informació i de les dades contingudes, Barcelona Activa SAU SPM no pot acceptar cap responsabilitat legal per les conseqüències que es puguin derivar d'accions empreses com a resultat de les conclusions que es puguin extreure d'aquest informe.

© bcn.cat/emprenedoria, 1998-2008